Kronospan a investit 10 milioane de euro într-o nouă linie de producție la fabrica din Sebeș

Kronospan a investit 10 milioane de euro într-o nouă linie de producție la fabrica din Sebeș
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iun 2017

Compania Kronospan a anunțat joi că a inaugurat, la fabrica pe care o deține în Sebeș, județul Alba, o linie de melaminare complet automotizată printr-o investiție de 10 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Fabrica Kronospan Sebeș are cea mai mare capacitate de producție din lume, iar fiecare al patrulea element de mobilier din Europa este construit din elemente produse de Kronospan”, arată un comunicat al companiei.

Linia de melaminare are implementat un sistem de control automat al calității care detectează până la 60 de tipuri diferite de eroare a calității suprafeței, scrie News.ro.

Odată cu finalizarea acestei investiții, fabrica Kronospan din Sebeș lansează și procesul de trecere la producția de plăci low emission.

Topul retailerilor din bricolaj: Dedeman a depășit în 2016 pragul de 1 miliard de euro după cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Topul retailerilor din bricolaj: Dedeman a depășit în 2016 pragul de 1 miliard de euro după cifra de afaceri

Reprezentanții societății spun că fabrica va produce doar plăci ecologice.

Kronospan deține o fabrică de plăci pe bază de lemn la Sebeș și o altă unitate de producție la Brașov. Compania a investit în România circa 600 milioane euro în ultimii 19 ani și are 800 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
kronospan
sebes