Mulberry Development, companie fondată de Ovidiu Șandor, a inaugurat o parcare de 9 etaje în Timișoara

Mulberry Development, companie fondată de Ovidiu Șandor, a inaugurat o parcare de 9 etaje în Timișoara
scris 17 oct 2019

Mulberry Development, companie fondată de Ovidiu Șandor și dezvoltatorul proiectului ISHO, a dat în folosință o parcare supraetajată, desfășurată pe 9 etaje și cu o capacitate de 700 de locuri.

ISHO Parking va deservi noua clădire de birouri din proiectul ISHO, dar va putea fi folosită și de șoferii care au nevoie să acceseze zona centrală a orașului, funcționând atât pe bază de abonament, cât și cu tarifare orară. 

EXCLUSIV Clădirea simbol a BCR din Piața Universității urmează a fi cumpărată de un investitor arab până la finalul anului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Clădirea simbol a BCR din Piața Universității urmează a fi cumpărată de un investitor arab până la finalul anului

Mulberry Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mulberry development
ovidiu șandor
parcare