One United Properties a încheiat un acord de finanțare de 78 de milioane de euro pentru proiectul One Cotroceni Park

One United Properties a încheiat un acord de finanțare de 78 de milioane de euro pentru proiectul One Cotroceni Park
scris 26 iul 2021

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, a încheiat un acord de finanțare a proiectului One Cotroceni Park, componenta office, de până la 78 de milioane de euro.

Finanțarea este acordată entităților One Cotroceni Park Office S.A. (c. 40 de milioane de euro) și One Cotroceni Park Office Faza 2 S.A. (c. 28 milioane de euro), la care se adaugă o facilitate de TVA de 9 milioane de euro.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Băncile finanțatoare pentru acest credit sunt Banca Comerciala Română, BRD Group Société Générale și Erste Bank A.G., iar scadența împrumuturilor este de 7 ani.

One Cotroceni Park este dezvoltat pe un teren de 5,8 hectare, pe locul fostei platforme Ventilatorul.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Proiectul cu funcțiune mixtă include o componentă office cu două clădiri mari de birouri de clasă A cu aproximativ 75.000 mp suprafață închiriabilă, una rezidențială cu peste 850 de locuințe și una comercială.

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
one cotroceni park