Oriol Casellas Deig, fost Director General al Meta Estate Trust, se alătură Redport Capital

Oriol Casellas Deig, fost Director General al Meta Estate Trust, se alătură Redport Capital

Oriol Casellas Deig

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2024

Grupul Redport Capital, fondat în anul 2016 de Cosmin Savu-Cristescu și specializat în construcții, investiții, dezvoltare și management de proiecte imobiliare, anunță numirea lui Oriol Casellas în funcția de Director Financiar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oriol Casellas Deig a demisionat în luna septembrie 2023 din funcția de director general adjunct al Meta Estate Trust, companie imobiliară listată la Bursa de Valori București, pe fondul unui conflict iscat în echipa de management a companiei, care s-a soldat cu mai multe schimbări în ultima perioadă, potrivit informațiilor anunțate de Profit.ro

EXCLUSIV FOTO Ovidiu Budeanu începe extinderea Arena Mall Bacău. Lansează și construcția hotelului Mercure și a primelor apartamente. Concurență dinspre un teren cumpărat de la Dedeman CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Ovidiu Budeanu începe extinderea Arena Mall Bacău. Lansează și construcția hotelului Mercure și a primelor apartamente. Concurență dinspre un teren cumpărat de la Dedeman

Oriol Casellas deține atât funția de Director Financiar, cât și cea de membru in Consiliul de Administrație.

Absolvent al cursurilor de MBA și management ESADE din Barcelona, Oriol Casellas și-a început cariera sa profesională în domeniul bancar în Belgia, iar apoi s-a alăturat sectorului imobiliar din Spania unde a contribuit la dezvoltarea de proiecte rezidențiale, retail, servicii medicale și leisure. În anul 2005 și-a făcut intrarea pe piața imobiliară din România, când a fost numit General Manager pentru Europa de Est a companiei spaniole Harmonia Grupo Immobiliario.

Oriol Casellas are o experiență de peste 20 ani în domeniu, acumulați în funcții de conducere pentru proiecte financiare și imobilare atât în România, cât și în Polonia. Printre care cele mai recente funcții deținute se numără cea de CEO al Meta Estate Trust, între 2021-2023, perioadă în care compania a investit în peste 20 de proiecte real estate din țară, cât și Development Manager în cadrul Veranda Mall, poziție ocupată în perioada 2012-2021.

Grupul Redport a fost fondat în 2016 de Cosmin Savu – Cristescu și reprezintă un grup de companii specializate în construcții, investiții, dezvoltare și management de proiecte imobiliare. Compania a finalizat până în prezent Fazele I și II din proiectul The Level Apartments, iar Fazele III si IV sunt în curs de dezvoltare. Tot din portofoliul Redport Capital face parte și Infinity Nord din București, ce va fi livrat până la finalul anului 2030.

viewscnt
Afla mai multe despre
redport capital
oriol casellas deig