Ovidiu Șandor aduce Bosch în clădirea ISHO Offices din Timișoara

Ovidiu Șandor aduce Bosch în clădirea ISHO Offices din Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2017

Compania germană Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii și servicii, își va muta birourile în clădirea ISHO Offices din Timișoara, proiect al Mulberry Development, dezvoltator controlat de Ovidiu Șandor. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul sediu va fi ocupat în prima parte a anului viitor.

La acest moment, Bosch lucrează în AGN Business Center, clădire de birouri de clasă A din zona centrală a municipiului Timișoara.

în ISHO Offices, Bosh a închiriat patru etaje, ce însumează o suprafață de 6.600 metri pătrați, spațiu ce îi va fi livrat în primăvara anului viitor, odată cu finalizarea primei etape a proiectului.

Asigurarea obligatorie pentru locuințe, pregătită să fie plătită odată cu impozitul anual pentru imobil CITEȘTE ȘI Asigurarea obligatorie pentru locuințe, pregătită să fie plătită odată cu impozitul anual pentru imobil

ISHO Offices va fi dezvoltat în paralel cu componenta rezidențială și va include trei etape. Prima fază, ce va avea o suprafață închiriabilă de 15.500 metri pătrați din totalul de 55.000 metri pătrați pe care îl prevede clădirea de birouri, va fi livrată în primăvara anului 2018. La finalul proiectului, în 2020, ISHO va deservi aproximativ 5.000 de angajați și 2.000 de locatari.

Mulberry Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. 

Luna trecută, dezvoltatorul anunța că primul contract de închiriere, semnat cu Survey Sampling International (SSI), furnizor de soluții de date și tehnologie.

viewscnt
Afla mai multe despre
bosch
isho offices