Ovidiu Șandor încheie primul contract de închiriere în ISHO Offices cu un furnizor de servicii

Ovidiu Șandor încheie primul contract de închiriere în ISHO Offices cu un furnizor de servicii
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 sep 2017

Mulberry Development, compania timișoreană a omului de afaceri Ovidiu Șandor, a încheiat un contract de închiriere pentru prima fază a clădirii ISHO Offices cu compania Survey Sampling International (SSI).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Survey Sampling International este un furnizor de soluții de date și tehnologie pe diverse sectoare și deține 40 de birouri în 20 de țări.

În noul spațiu din Timișoara, care va fi livrat în primăvara anului viitor, compania va veni cu 200 de angajați.

ISHO Offices va fi dezvoltat în paralel cu componenta rezidențială și va include trei etape. Prima fază, ce va avea o suprafață închiriabilă de 18.000 mp din totalul de 50.000 mp pe care îl prevede clădirea de birouri, va fi livrată în primăvara anului 2018. La finalul proiectului, în 2020, ISHO va deservi aproximativ 5.000 de angajați și 2.000 de locatari.

Companiile investesc până la 800 euro/metru pătrat în amenajarea birourilor pentru atragerea angajaților. Sectorul IT&C alocă cel mai mare buget CITEȘTE ȘI Companiile investesc până la 800 euro/metru pătrat în amenajarea birourilor pentru atragerea angajaților. Sectorul IT&C alocă cel mai mare buget

Mulberry Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor.

viewscnt
Afla mai multe despre
ovidiu sandor
isho offices