Contractul pentru sectorul de autostradă Cristian-Râșnov, încredințat Alpenside, a fost semnat. Alpenside a avut anul trecut pierderi de 8,8 milioane lei. Autostrada a fost promisă în ultimii 10 ani în toate campaniile electorale

Contractul pentru sectorul de autostradă Cristian-Râșnov, încredințat Alpenside, a fost semnat. Alpenside a avut anul trecut pierderi de 8,8 milioane lei. Autostrada a fost promisă în ultimii 10 ani în toate campaniile electorale
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2017

Contractul pentru lotul de autostradă Cristian-Râșnov, capătul nordic al autostrăzii Comarnic - Brașov, atribuit în luna mai asocierii Alpenside SRL - Specialist Consulting SRL de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost semnat astăzi, la o valoare de 118 milioane lei, după ce au fost așteptate eventuale contestații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sectorul Râșnov - Cristian face parte din tronsonul Comarnic - Brasov, parte a autostrăzii București - Brașov, în lungime de 168 kilometri.

Italienii de la Atlantia, controlați de familia Benetton, oferă 18 miliarde dolari pentru rivalul spaniol Abertis. Tranzacția ar crea cel mai mare operator de autostrăzi cu taxă din lume CITEȘTE ȘI Italienii de la Atlantia, controlați de familia Benetton, oferă 18 miliarde dolari pentru rivalul spaniol Abertis. Tranzacția ar crea cel mai mare operator de autostrăzi cu taxă din lume

Compania Alpenside SRL, fostă Util Construct Plus, este deținută de Florin Cristian Mihai, după ce a aparținut anterior unei firme  cipriote, potrivit relatărilor din presă.

Societatea a obținut mai multe contracte cu statul în ultimii ani.

Potrivit bilanțului depus la Ministerul Finanțelor, Alpenside SRL a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 106,6 milioane lei și pierderi de 8,83 milioane lei, cu un număr mediu de 138 salariați.

Turiștii care au apucat să treacă la cauciucurile de vară pot scăpa de amendă dacă sunt surprinși pe drumuri cu zăpadă CITEȘTE ȘI Turiștii care au apucat să treacă la cauciucurile de vară pot scăpa de amendă dacă sunt surprinși pe drumuri cu zăpadă

Tronsonul de autostradă Comarnic - Brașov este împărțit în cinci sectoare, sectoarele 1 și 5 fiind cele dinspre Comarnic, respectiv dinspre Brașov, în lungime totală de 10 kilometri.

CNAIR a anunțat în ianuarie că a prevăzut în bugetul pentru acest an sumele necesare realizării proiectele aflate în pregătire, precum autostrăzile Comarnic - Brașov și Târgu Mureș - Iași, dar și pentru proiecte în derulare, precum centura Bucureștiului.

Autostrada Comarnic - Brașov a fost promisă în ultimii zece ani în toate campaniile electorale, însă până acum nu au început niciun fel de lucrări.

În schimb, în fiecare weekend, iar în perioada verii și în cursul săptămânii, traficul pe Valea Prahovei, mai ales în zona Bușteni - Sinaia, este îngreunat din cauza numărului foarte mare de mașini care circulă pe DN 1 între Brașov și București.

viewscnt
Afla mai multe despre
alpenside
autostrada
auto