Peste 10.000 de locuințe vor fi ofertate la Salonul Imobiliar București. Proiectele pregătite spre lansare

Peste 10.000 de locuințe vor fi ofertate la Salonul Imobiliar București. Proiectele pregătite spre lansare

Spazio Residence

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 sep 2018

Cea de-a cincea ediție a Salonului Imobiliar București va începe vineri, la Palatul Parlamentului, unde circa 100 de expozanți își vor expune oferta, ce totalizează peste 10.000 de locuințe din toate București, precum și locuințe de vacanță.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Organizatorii precizează că, potrivit Fondului National de Garantare a Întreprinderilor Mici si Mijlocii, în cadrul programului guvernamental Prima Casă din plafonul distribuit la începutul anului 2018 au mai rămas disponibile doar 25 % din fonduri.

"Programul Prima Casă poate fi considerat unul din cele mai de succes programe guvernamentale, cu peste 245.000 de români și familiile lor ce au ales să se de mute în casă nouă, datorită facilităților de garantare oferite. Popularitatea programului este confirmată și în 2018, al zecelea an de derulare, când plafonul alocat, în valoare de 2 miliarde de lei, a fost utilizat până la această dată în proporție de aproape 75%, acordându-se în primele 8 luni ale anului curent circa 16.600 de garanții și promisiuni de garantare. Programul își menține scopul social, contribuind direct la creșterea calității vieții tinerilor, fapt confirmat de prezența în portofoliul Fondului a unui procent de peste 70% de beneficiari cu vârsta de până la 35 de ani, generând totodată efecte de creștere conexe în sectorul construcțiilor și industriilor de producție mobilier și amenajări rezidențiale", a declarat Alexandru Petrescu, director general FNGCIMM.

FOTO Conacul boieresc Cioceanu, în stil neoromânesc, scos la licitație la preț de apartament CITEȘTE ȘI FOTO Conacul boieresc Cioceanu, în stil neoromânesc, scos la licitație la preț de apartament

Atria Urban Resort, proiectul anunțat recent de Profit.ro și dezvoltat de SIF Moldova și Cityring în zona lacului Străulești, cu o investiție totală de peste 100 de milioane euro, își lansează oferta comercială în cadrul SIB. Noul  proiect se construiește în vecinătatea Colosseum Retail Park, pe un teren de nouă hectare. Atria Urban Resort va pune la vânzare apartamente din prima fază, ce cuprinde un total de 160 de unități (studio-uri, două și trei camere), un parc privat și o piscină dedicată rezidenților. Aceasta este deja în construcție și urmează să fie livrată în trimestrul III 2019.

Sud Rezidențial lansează la SIB Top House Residence, o dezvoltare de 500 de unități locative în cadrul Metalurgiei Park Residence. Noul proiect este compus din trei imobile cu apartamente începând de la 55 până la 110 metri pătrați. Pe lângă parcările supraterane va fi amenajată o parcare supraetajată de mari dimensiuni.

Un alt proiect care va fi lansat este Spazio Residence, un ansamblu rezidențial cu un total de 336 de apartamente în zona Bragadiru. Proiectul este o investiție a Water Systems International, parte a unui grup de firme activ în cele mai dinamice sectoare de activitate, de la comerțul cu materiale pentru instalații termice, sanitare și electrice, la construcții și real estate.

viewscnt
Afla mai multe despre
salonul imobiliar bucuresti
palatul parlamentului