Premieră pe piața imobiliară din România. La Sibiu se construiește Cartierul Bunelor Maniere

Premieră pe piața imobiliară din România. La Sibiu se construiește Cartierul Bunelor Maniere
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 mai 2022

Compania de investiții Novarion S.A. a inaugurat recent primul imobil din cadrul celui mai nou proiect rezidențial din Sibiu, denumit The Lake Home. Planul cartierului este conceput astfel încât să acopere întreaga suprafață disponibilă, de 53000 mp, din care 20000 mp sunt spații verzi parcuri și grădini. Complexul va avea, la final, 494 apartamente în 9 blocuri, 29 vile premium, 3 restaurante, 1 aparthotel, sală de sport cu spa și piscină, grădiniță și afterschool. Acest ansamblu se construiește în zona de vest a Sibiului, zonă care, în ultimii ani, a exercitat un interes tot mai mare, datorită prezenței aeroportului internațional, a parcului industrial, a autostrăzii și a viitorului spital regional, care va fi construit foarte aproape de locația The Lake Home.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Premieră pe piața imobiliară din România. La Sibiu se construiește Cartierul Bunelor Maniere

La evenimentul festiv care a avut loc sâmbătă 7 mai, la Sibiu, au participat investitori, oameni de afaceri, reprezentanți ai partenerilor implicați în proiect, o parte din noii proprietari ai apartamentelor, precum și mulți alți invitați, care au dorit să viziteze acest bloc cu totul original pentru Sibiu.

Recepția de inaugurare s-a desfășurat în curtea imobilului, care era absolut impecabilă, totul fiind prezentat exact ca în imaginile proiectantului, o asemănare incredibilă cu randările aferente. Reprezentanții Novarion, dezvoltatorul acestui proiect inedit, au acordat o grijă deosebită fiecărui detaliu, inclusiv amenajărilor de peisagistică, totul fiind acolo la superlativ.

Evenimentul a fost moderat de Andy Szekely, speaker, business consultant & startup investor, care a avut o discuție interactivă cu fondatorul și CEO Novarion, Raul Țărnaru, omul din spatele acestui proiect interesant derulat la Sibiu. Într-o atmosferă plăcută, în prezența a peste 200 de invitați, au fost menționate beneficiile oferite de noul cartier, s-au evidențiat dotările de ultimă generație cuprinse în apartamentele smart și planurile de viitor.

Premieră pe piața imobiliară din România. La Sibiu se construiește Cartierul Bunelor Maniere

Apartamentul care „gândește” singur

După tăierea panglicii, toți cei prezenți au avut ocazia de a vizita noul bloc, apartamentele fiind pregătite, în stadiul de alb, pentru noii proprietari. La parterul imobilului a fost amenajat un apartament complet mobilat și utilat, practic un showroom, în care au putut fi testate funcționalitățile ce pot fi oferite, conform fiecărui contract, în urma achiziției unui apartament.

„Am construit locuințe smart, apartamente care pot lua singure decizii. O tabletă instalată pe perete, în holul de la intrare ne atrage imediat atenția. Acest panou inteligent de comandă are control asupra mai multor sisteme existente în locuință, fiind de asemenea conectat la telefonul mobil al proprietarilor, printr-o aplicație. De exemplu, dacă uităm ușa deschisă, sistemul oprește automat aerul condiționat. Avem scenarii preinstalate, cum ar fi controlul atmosferei ambientale, muzica din surdină, respectiv difuzoarele aflate în fiecare cameră, inclusiv cel din baie. Se pot controla, totodată, becurile din fiecare poziție, fiecare spot sau lampă, iar televizorul poate porni la anumite ore din zi, dacă dorim să fie totul pregătit, pentru un timp special de relaxare. Pentru a crea o stare cât mai plăcută, am integrat opțiunea „Movie-Time”: draperiile se trag singure și televizorul pornește. Există bineînțeles și limite pentru copii, referitor la ce aplicații din respectivul panel pot avea ei acces. Iar printre calitățile acestor apartamente se numără și încălzirea prin pardoseală sau cutiile poștale smart care, de asemenea, pot fi controlate de la distanță cu ajutorul telefonului mobil”, explică Raul Țărnaru.

Premieră pe piața imobiliară din România. La Sibiu se construiește Cartierul Bunelor Maniere

Toate dotările mai sus menționate sunt suplimentate de multe alte beneficii, precum irigarea automată a fiecărei jardiniere din balcoanele imobilelor, zonele generoase alocate pentru relaxare și plimbare, spațiile destinate celor mici, precum și accesul la plajă, unde există diferite atracții, printre care plimbările cu barca, diferite sporturi nautice sau zonele de joacă plutitoare.

„Practic, cumpărătorul primește un stil de viață, bazat pe confort, mod de a trăi și experiența în cartier. Cu alte cuvinte, oferim la pachet siguranță, încredere și vecini deosebiți. Avem zonă de agrement lângă lac, spații de joacă și restaurante. Tot noi vom asigura servicii conexe, precum pază, salubritate, întreținerea spațiilor verzi”, a explicat dezvoltatorul proiectului.

Premieră pe piața imobiliară din România. La Sibiu se construiește Cartierul Bunelor Maniere

Cartierul Bunelor Maniere

Pentru Raul Țărnaru decizia de a construi un cartier rezidențial a fost una destul de naturală. Se afla, la un moment dat, în fața unei decizii importante în viața sa, fiind pe punctul de a pleca din țară, pentru a se stabili cu familia, într-un loc care îi poate oferi condiții mai bune pentru creșterea copiilor. Apoi, și-a dat seama că mai există o soluție: să construiască chiar el, aici, în România, locul în care să poată trăi cu familia sa, în condiții cât mai apropiate de cele ideale. Așa a pus bazele Cartierului Bunelor Maniere. Visul său a prins aripi, s-a concretizat tot mai mult, iar acum The Lake Home se află, deja, în faza de execuție. Ce înseamnă un cartier al bunelor maniere? „Strict în ceea ce ne privește pe noi, la Novarion conceptul este foarte clar și simplu. Proprietarii vor fi tratați cu respect, de la primii pași în cartier. Am asociat mereu bunele maniere cu respectul, și asta vrem să promovăm”, a declarat Raul Țărnaru. „Un cartier al bunelor maniere nu ar trebui să fie o excepție. Dimpotrivă. Mi-ar plăcea să auzim astfel de caracterizări pentru cât mai multe proiecte rezidențiale din România, cel puțin în ceea ce le privește pe acelea noi sau pe cele aflate deja în dezvoltare”, a mai adăugat Raul Țărnaru.

La Sibiu, poți plăti în crypto apartamentul tău din The Lake Home

Datorită parteneriatului dintre Novarion și Elrond, cei care doresc să achiziționeze o proprietate în cadrul acestui complex rezidențial exclusivist, pentru investiție sau pentru folosința proprie, o pot face acum și prin plata cu criptomonede. Tranzacția se realizează simplu și rapid prin intermediul platformei Utrust, pusă la dispoziție de Elrond, acest mod de plată fiind deja implementat și folosit de o parte dintre cei ce au investit în The Lake Home.

Premieră pe piața imobiliară din România. La Sibiu se construiește Cartierul Bunelor Maniere

The Lake Home, un proiect cu totul original, premiat de prestigiosul for internațional al International Property Awards

Complexul rezidențial The Lake Home va fi un etalon, din punct de vedere arhitectural și va da curaj și altora pentru a se exprima, spre a găsi cele mai bune soluții de proiectare și sistematizare, având drept principal focus depășirea așteptărilor clientului modern, împlinind nevoile sale primordiale.

„Sibiul a devenit deja un pol imobiliar respectat și căutat. Am ales să rămânem aici, pentru a investi și pentru a da înapoi comunității ceva trainic și deosebit, fiindcă aici ne simțim, cu adevărat, acasă. Am gândit proiectul The Lake Home pentru a pune în valoare o zonă foarte frumoasă a Sibiului, și astfel am demarat această investiție de tip brownfield. Alături de proiectele noastre prezente și viitoare, cartierul completează investițiile municipalității, integrându-se foarte bine în țesutul urban”, a ținut să precizeze Raul Țărnaru.

Premieră pe piața imobiliară din România. La Sibiu se construiește Cartierul Bunelor Maniere

Proiectul imobiliar The Lake Home din Sibiu a fost premiat de International Property Awards, la ediția 2021-2022, la categoria „Best Residential Renovation / Redevelopment Romania 5 Stars Award”. Este o dovadă de necontestat a calității muncii pe care echipa Novarion o desfășoară și a adus bucurie comunității. Datorită potențialului său și seriozității deja demonstrate, proiectul din Sibiu a atras atenția holdingului de investiții Meta Estate, care a aprobat și efectuat două runde de finanțare, prima de 500.000 EUR și încă una de 2,5 mil. EUR.

„Consider că investițiile imobiliare inteligente au fost, sunt și vor fi cel mai bun mod de transport al banilor în timp. Mulți dintre clienții Novarion au același tip de mindset, și aleg să investească într-un oraș aparte, într-un cartier aparte. Sunt fericit că am reușit să atrag, alături de mine, profesioniști din toate domeniile, și ne bucurăm să dezvoltăm proiecte frumoase împreună: arhitecți, proiectanți, constructori, tehnicieni, consultanți, toți oameni talentați și pasionați. Suntem puternici tocmai datorită acestei echipe. Împreună cu partenerii și asociații noștri avem o singură dorință: excelența durabilă. Ceea ce se reflectă, cu elocvență, în sloganul de brand: Novarion: Xperience the Future”, a punctat Raul Țărnaru.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
the lake home
sibiu