Programul Noua Casă este din nou activ pentru populație

Programul Noua Casă este din nou activ pentru populație
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2021

Deputatul PNL Ionel Dancă a anunțat că începând de joi, Programul Noua Casă este din nou activ pentru populație după publicarea ordinului privind nivelul comisioanelor de risc administrate de FNGCIMM în Monitorul Oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

„Începând de astăzi (joi - n.r.), Programul Noua Casă este din nou activ pentru populație după publicarea ordinului privind nivelul comisioanelor de risc administrate de FNGCIMM în Monitorul Oficial, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

Anul trecut, Guvernul PNL, condus de Ludovic Orban, a modificat programul Prima Casă prin majorarea plafonului de finanțare garantată de stat de la 70.000 euro până la 140.000 euro pentru achiziția de locuințe cu o suprafață mai mare, cu 3 - 4 camere, pentru familiile tinere cu mai mulți copii.

În 2020, au fost acordate aproape 13.600 de garanții în valoare de 1,6 miliarde lei pentru achiziția de locuințe. Guvernul actual continuă programul Noua Casă, conform Programului de guvernare PNL, cu un plafon de garanții de 1,5 miliarde de lei pentru un număr estimat de aproape 17.000 de beneficiari”, a scris Ionel Dancă joi pe Facebook.

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Executivul a aprobat, vinerea trecută, o hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 717/2009 privind aprobarea normelor de implementare a programului „Noua casă”.

„Am aprobat hotărârea de Guvern prin care se acordă plafonul pentru Noua Casă. E un plafon de 1,5 miliarde lei. Sunt sigur că mulți români așteptau continuare acestui program”, a afirmat Florin Cîțu, la finalul ședinței Executivului. 

viewscnt
Afla mai multe despre
noua casa
fngcimm