Re/Max România se extinde în Bacău

Re/Max România se extinde în Bacău
scris 18 feb 2019

Franciza de agenții imobiliare Re/Max România, parte a liderului mondial în real-estate, inaugurează Re/Max Moldova Imob, cel mai recent birou deschis în Bacău, creat prin fuziunea biroului Re/Max Trend cu Agenția Moldova Imob. 

Noul birou din Bacău va fi condus de Ciprian Barb, Broker/Owner-ul biroului local Re/Max Trend și cei doi fondatori ai agenției Moldova Imob, Florin Nedelcu și Mihai Catana.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a fost ales vicepreședinte al BERD. În premieră un oficial român deține unele dintre cele mai înalte funcții în conducerea BERD, BEI și Ecofin CITEȘTE ȘI Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a fost ales vicepreședinte al BERD. În premieră un oficial român deține unele dintre cele mai înalte funcții în conducerea BERD, BEI și Ecofin

Broker/Owner-ul Ciprian Barb, care mai conduce încă două birouri Re/Max, în Piatra Neamț și Iași, a deschis Re/Max Trend în vara anului trecut.

Re/Max este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment.

Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 120.000 de agenți afiliați în 7.000 de birouri aflate în circa 100 de țări din întreaga lume. În Europa, Re/Max este prezent în 38 de țări, cu peste 1.900 birouri și 23.000 de agenți, continuând să se extindă.

viewscnt
Afla mai multe despre
re/max
agenția moldova imob