Red Bull România își mută biroul în Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri

Red Bull România își mută biroul în Unirii View, investiție a unui fost pilot belgian de raliuri
scris 5 mar 2018

Red Bull România, marcă de băuturi energizante, își va stabili biroul în Unirii View, unde a închiriat 600 de metri pătrați, proiect care va fi finalizat în vara lui 2018.

Unirii View este un proiect dezvoltat de către belgianul Yves Weerts, fost pilot care a concurat în raliul Belgiei și în Campionatului European de raliuri FIA GT3, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro, și care va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați. Weerts a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România, precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

Tranzacție: Omul de afaceri Iulian Dascălu, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari locali, a preluat integral o firmă de pază. Cum explică decizia CITEȘTE ȘI Tranzacție: Omul de afaceri Iulian Dascălu, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari locali, a preluat integral o firmă de pază. Cum explică decizia

Aproximativ 25% din suprafața clădirii (4.000 de metri pătrați) a fost închiriată de către furnizorul de soluții și servicii software NTT Data Romania, care își va muta din 2018 sediul central din București în zona Unirii.

În acest moment se realizează lucrări la etajul 14. Clădirea va avea 19 etaje și 73 de metri înălțime.

viewscnt
Afla mai multe despre
red bull
unirii view