Reynaers Aluminium a livrat produse de peste 2 mil. euro pentru marile sale proiecte din România

Reynaers Aluminium a livrat produse de peste 2 mil. euro pentru marile sale proiecte din România
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 10 dec 2015

Compania Reynaers Aluminium România, subsidiara locală a producătorului belgian de soluții de aluminiu pentru sectorul de construcții, a anunțat că cele mai importante proiecte dezvoltate în acest an pe piața locală și internațională au absorbit produse în valoare de circa 4,15 milioane de euro. Din acest total, cele din România au însumat mai mult de 50%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Daniel Popa, country manager Reynaers România, a subliniat că, în acest an, a observat o creștere a sectorului de construcții pe segmentul office, iar acest lucru se poate vedea în topul proiectelor în care compania s-a implicat.

Potrivit lui executivului român, cel mai amplu proiect din 2015 este Oregon Park, un ansamblu de birouri în cadrul căruia Reynaers va livra, până la sfârșitul anului, 14.000 metri pătrați de produse necesare construcției fațadei.

Celelalte două proiecte importante în care Reynaers s-a implicat în acest an sunt Metropol Offices și AFI Park. În ambele cazuri, Reynaers a livrat soluții pentru fațadă, respectiv pereți cortină.

Pentru aceste trei poriecte (Metropol Offices, AFI Park și Oregon Park) au fost livrate produse cu un volum de 37.000 metri pătrați. „Toate cele trei proiecte enumerate au avut un impact pozitiv asupra companiei noastre, atât în ceea ce privește business-ul din acest an, cât și în consolidarea relațiilor cu partenerii și clienții noștri”, a declarat Daniel Popa.

Plan internațional, Reynaers România a livrat produse pentru dezvoltarea de proiecte deosebite. Astfel, compania a livrat produse pentru dezvoltarea unui nou centru comercial din Bruxelles, dar și pentru finalizarea sediului Railways Israel, două proiecte a căror suprafață totală depășește 23.600 metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
reynaers aluminium
producător de solutii de aluminiu
oregon park
afi park
metropol offices