Reynaers Aluminium atinge în România o cifră de afaceri de 3,5 milioane euro, la jumătate de an

Reynaers Aluminium atinge în România o cifră de afaceri de 3,5 milioane euro, la jumătate de an
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iun 2017

Reynaers Aluminium, unul dintre liderii europeni specializați în dezvoltarea soluțiilor de aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare și sere, a înregistrat în România, în prima jumătatea a acestui an, afaceri de aproximativ 3,5 milioane euro, cu 15 % mai mari comparativ cu aceeași perioadă a anului 2016.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reynaers România are în prezent peste 1.000 de clienți din categorii variate precum investitori direcți sau beneficiari finali, antreprenori generali, dezvoltatori, arhitecți și firme de tâmplărie.

Prezentă pe piața locală din 2006, Reynaers România a realizat peste 500 de proiecte și este cea mai mare reprezentanță din Europa de Est. Printre proiectele din Români la care a lucrat compania cu sediul general în Duffel, Belgia, se numără Oregon Park, Metropol Offices, Afi Park, Aeroportul Henri Coandă, Promenada Mall, Brașov Business Park, Malmo Towers Craiova sau Aeroportul din Cluj-Napoca.

Primăria Capitalei pregătește proiecte imobiliare în mai multe cartiere, inclusiv pe depoul RATB din spatele Guvernului CITEȘTE ȘI Primăria Capitalei pregătește proiecte imobiliare în mai multe cartiere, inclusiv pe depoul RATB din spatele Guvernului

Înființată în anul 1965, compania Reynaers are peste 1.500 de angajați în 37 de țări din întreaga lume și exportă în peste 60 de țări de pe 5 continente.

viewscnt
Afla mai multe despre
reynaers aluminium