Deutsche Bank a cumpărat două clădiri de birouri în Londra, pentru 310 milioane de lire sterline, în pofida Brexit

Deutsche Bank a cumpărat două clădiri de birouri în Londra, pentru 310 milioane de lire sterline, în pofida Brexit
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iun 2017

Divizia de administrare a activelor a Deutsche Bank a cumpărat două clădiri de birouri în Londra, de la M&G Real Estate, pentru 310 milioane de lire sterline (395 milioane dolari), mizând pe faptul că Brexitul nu va afecta piața imobiliară britanică, pe termen lung, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proprietățile, construite în 2007, au spații de birouri cu o suprafață de 38.500 de metri pătrați pe două etaje și se află în spatele muzeului de artă Tate Modern, din districtul Southbank al Londrei, a anunțat luni Deutsche Bank.

”În pofida Brexit, Londra rămâne una dintre cele mai atractive piețe pentru investiții imobiliare din Europa, a afirmat în comunicat Ulrich Steinmetz, care conduce fondul imobiliar ale Deutsche Bank.

Google nu va mai scana conținutul Gmail pentru difuzarea de reclame personalizate CITEȘTE ȘI Google nu va mai scana conținutul Gmail pentru difuzarea de reclame personalizate

Achiziția a avut loc în numele fondului imobiliar al Deutsche Bank, cu active de 5,6 miliarde de euro, care a investit în 59 de proprietăți, între care 9 în Berlin, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
brexit
londra