România, Marea Britanie și Belgia, singurele țări din UE cu scăderi ale lucrărilor de construcții

România, Marea Britanie și Belgia, singurele țări din UE cu scăderi ale lucrărilor de construcții
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 nov 2017

Singurele state din Uniunea Europeană care au raportat în septembrie scăderi anuale ale lucrărilor de construcții au fost România, Marea Britanie și Belgia, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În rândul statelor membre, în septembrie, cele mai mari creșteri ale lucrărilor de construcții s-au înregistrat în Ungaria (23,8%), Polonia (18,1%), Slovenia (7%) și Suedia (6,8%), singurele scăderi fiind în România (minus 13,5%), Marea Britanie (minus 1,4%) și Belgia (minus 0,4%), scrie Agerpres.

BCR pierde un proces cu ANPC. Tribunalul București dispune eliminarea din toate contractele a dobânzii de referință a băncii și comisionul de administrare CITEȘTE ȘI BCR pierde un proces cu ANPC. Tribunalul București dispune eliminarea din toate contractele a dobânzii de referință a băncii și comisionul de administrare

Cele mai mari creșteri trimestriale în septembrie au fost raportate în Slovenia (4%) și Olanda (1,1%), iar cele mai semnificative scăderi trimestriale ale lucrărilor de construcții s-au înregistrat în România (minus 4,6%), Ungaria (minus 3,8%) și Slovacia (minus 2,4%).

viewscnt
Afla mai multe despre
constructii