Shark Market închiriază în Expo Market Doraly

Shark Market închiriază în Expo Market Doraly
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2018

Supermarketul românesc Shark Market a semnat un contract de închiriere pentru 4.200 metri pătrați în cadrul celui mai nou pavilion construit în Expo Market Doraly.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Shark Market a realizat în 2017 o cifră de afaceri de 180 milioane lei, iar pentru 2018, odată cu deschiderea noului magazin, se estimează o creștere de 30% față de anul anterior, la aproximativ 230 de milioane de lei.

În prezent, în cadrul Shark Market lucrează 84 de angajați. 

EXCLUSIV Gigi Becali negociază cu soția lui Adamescu cumpărarea hotelului Rex din Mamaia CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Gigi Becali negociază cu soția lui Adamescu cumpărarea hotelului Rex din Mamaia

Înființat în 1993, Doraly Expo Market a fost primul parc comercial specializat în produse alimentare și non-alimentare. Dezvoltat pe o suprafață de 260.000 metri pătrați, pe ambele părți ale Sos. București-Urziceni, în localitatea Afumați, Ilfov, Doraly Expo Market dispune de 850 de spații comerciale în 31 de pavilioane, însumând o suprafață totală închiriabilă de peste 84.000 metri pătrați. În prezent, acesta găzduiește peste 550 de producători, importatori și distribuitori, care comercializează o gamă variată cu peste 550.000 de tipuri de produse.

La începutul lunii februarie, reprezentanții Doraly au anunțat achiziția unui teren de 15.000 metri pătrați situat lângă actualul centru comercial pentru suma de 1,5 milioane euro, dar și intrarea în mediul online în acest an.

viewscnt
Afla mai multe despre
shark market
expo market doraly