Studio 1408 proiectează vile verzi în cadrul primei suburbii complete din România

Studio 1408 proiectează vile verzi în cadrul primei suburbii complete din România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 8 iun 2022
Studio 1408, castigator al Bienalei Nationale de Arhitectura proiecteaza vile verzi in cadrul primei suburbii complete din Romania- Amber Forest.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
 
O parte din cele peste 20 tipuri de vile verzi cu diferite dimensiuni si design, pentru a satisface multiple nevoi si preferinte, sunt proiectate de biroul de arhitectura Studio 1408.
 
Concepute pentru performanta ridicata, vilele vor fi construite respectand cele mai inalte standarde de constructie, cu finisaje de calitate, pentru a oferi un stil de viata sanatos, intimitate si siguranta tuturor rezidentilor.
 
„Credem ca oamenii au o multitudine de beneficii atunci cand aleg sa locuiasca intr-o comunitate sustenabila si consideram ca am contribuit cu solutii, atat la nivel de plan general, cat si la scara de proiectare detaliata, pentru a obtine acest lucru in Amber Forest. Abordarea noastra fata de acest proiect a vizat durabilitatea, nu numai in ceea ce priveste resursele si consumul, ci si din punct de vedere social si cultural, incluzand toate aspectele care contribuie la bunastarea locuitorilor: densitatea dezvoltarii, accesul la spatiul exterior, asigurarea sigurantei, intimitatii si conexiunii la comunitate. Spatiile prin care ne deplasam si pe care le impartim modeleaza modul in care relationam cu proprii vecini. Acestea au potentialul de a imbunatati aceste relasii sau de a le testa. Pentru toate locuintele, de dimensiuni mari sau mici, ne-am angajat sa asiguram spatii interioare si exterioare confortabile si sanatoase, urmand practici de proiectare care iau in considerare climatul, iluminatul, poluarea fonica, ventilatia si calitatea aerului.”, a declarat Diana Bugnariu, Arhitect Studio 1408.
Studio 1408 proiectează vile verzi în cadrul primei suburbii complete din România
 
„In strategia noastra se regaseste angajamentul de a atinge standarde remarcabile in dezvoltarea de cladiri de inalta calitate, eficiente din punct de vedere energetic si responsabile fata de mediu, formand in acelasi timp comunitati care ofera toate facilitatile integrate pentru un stil de viata echilibrat. Astfel, oferim clienților oportunitatea de a avea relatii echilibrate cu familia, prietenii si vecinii care impartasesc aceleasi valori, si cu care isi pot petrece timpul liber pe terenurile de sport, in zonele sociale sau in parc, cu copiii. Studio 1408 ne-a ajutat sa implementam viziunea noastra atat intr-o multitudine de tipuri de vile, adaptate tuturor nevoilor, dar si contribuind la dezvoltarea conceptului proiectului. Impreuna setam un nou standard atat in dezvoltarea cladirilor rezidentiale responsabile fata de mediu, cu un design impresionant, dar si in dezvoltarea comunitatilor complete, care ofera un stil de viata unic in Romania.”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor.
Studio 1408 proiectează vile verzi în cadrul primei suburbii complete din România
 
Un material Investing in Property
viewscnt
Afla mai multe despre
studio 1408
vile