Un cămin studențesc privat, care "produce" 35.000 de euro pe lună, a fost scos la vânzare cu două săptămâni înainte de începerea anului universitar

Un cămin studențesc privat, care "produce" 35.000 de euro pe lună, a fost scos la vânzare cu două săptămâni înainte de începerea anului universitar
scris 16 sep 2019

Un cămin studențesc din București, sectorul 3, cu 111 camere și care aduce venituri lunare de 35.000 de euro, a fost scos la vânzare, proprietarul, un cetățean străin, dorind să investească banii în alte afaceri.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Căminul studențesc a fost construit în anii '80 într-un complex cu mai multe astfel de imobile de pe strada Fizicienilor din sectorul 3 al Capitalei, iar după Revoluție a fost privatizat. Primul proprietar l-a reabilitat și modernizat în anul 2007, iar în urmă cu doi ani l-a vândut unui cetățean străin, cel care îl deține în acest moment, după cum au relatat pentru Profit.ro reprezentanți ai agenției imobiliare Galaxy Imob, care se ocupă de vânzarea clădirii.

Căminul studențesc are demisol, parter și patru etaje cu un total de 111 camere care dețin grup sanitar propriu, fiecare dintre etaje având câte o bucătărie comună și balcoane.

EXCLUSIV Liviu Tudor pregătește construcția unui hotel sau birouri lângă ambasada Germaniei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Liviu Tudor pregătește construcția unui hotel sau birouri lângă ambasada Germaniei

Potrivit reprezentanților agenției, căminul produce un venit de 35.000 euro pe lună la gradul de ocupare 100%, întrucât în prezent o cameră pentru două persoane este închiriată cu 1.300 de lei pe lună, iar camerele de trei persoane, cu 1.650 de lei pe lună.

"Proprietarul, un cetățean străin, îl vinde pentru că vrea să investească în alte afaceri. Suma de vânzare este de 3,2 milioane de euro și dacă nu găsește pe cineva care să ofere acești bani, ușor negociabili, nu e dispus să renunțe la afacere", au mai spus aceștia.

viewscnt
Afla mai multe despre
camin studentesc
vanzare