Unica Sport din Republica Moldova, primul chiriaș al clădirii C din Green Court Bucharest, dezvoltat de Skanska

Unica Sport din Republica Moldova, primul chiriaș al clădirii C din Green Court Bucharest, dezvoltat de Skanska
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2016

Compania suedeză Skanska a atras primul chiriaș în clădirea a treia din complexul de birouri Greeen Court Bucharest, Unica Sport, care a închiriat un spațiu de 630 metri pătrați, urmând să deschidă o sală de sport în luna iunie, când este estimată finalizarea proiectului. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobilară Regatta. 

Unica Sport este o companie din Moldova, fondată în 1998, și care oferă servicii de sănătate și o rețea de săli de sport. Unica Sport are în prezent o rețea de 18 filiale și până acum a ajutat peste 70.000 de clienți să atingă rezultate impresionante, printr-o metodă unică de wellness, o abordare eficientă între fitness și sănătate.

"România este o piață care oferă un potențial imens de dezvoltare pentru acest tip de afacere. Am fost încântați să aflăm, dintr-o serie de studii de piață, că românii sunt interesați de o nutriție sănătoasă și sunt atenți la felul în care arată. (...) Așadar, am găsit în România un nivel mare de compatibilitate între valorile Unica Sport și cele ale consumatorilor locali. Acesta a fost motivul pentru care am decis să intram pe piața românească”, a declarat Galina Tomas, fondatorul Unica Sport.

Skanska a cumpărat de la Ion Rădulea un teren al fostei fabrici Pumac pentru un nou proiect de birouri CITEȘTE ȘI Skanska a cumpărat de la Ion Rădulea un teren al fostei fabrici Pumac pentru un nou proiect de birouri

Green Court București este primul proiect dezvoltat de Skanska în România și cuprinde trei clădiri de birouri, cu spațiu total de închiriere de 52.000 metri pătrați. Primele două clădiri, finalizate și aproapte integral închiriate, au fost vândute către Globalworth.

Clădirea de birouri C din cadrul Green Court București va asigura un spațiu total de închiriere de aproximativ 16.300 metri pătrați din totalul întregului complex. Clădirea C va avea 12 etaje la suprafață, plus 3 etaje la subsol care vor constitui garajul, cu 242 de locuri de parcare. Finalizarea construcției este programată pentru al doilea trimestru al anului 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
skanska
green court
unica sport