Venituri din chirii în creștere pentru Immofinanz România

Venituri din chirii în creștere pentru Immofinanz România
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 aug 2019

Immofinanz, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața imobiliară din România, raportează că veniturile din chirii în România se ridică la 25,8 milioane euro, în creștere față de perioada similară a a anului trecut, când a obținut 23,6 milioane euro, ceea ce reprezintă 19,6% din venitul total al grupului Immofinanz provenit din chirii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proprietățile Immofinanz din România au o valoare de 771,8 milioane euro și reprezintă 17% din portofoliul total al companiei.

Guvernul susține condiționarea recepției unei locuințe de racordarea la utilități CITEȘTE ȘI Guvernul susține condiționarea recepției unei locuințe de racordarea la utilități

Portofoliul de investiții în valoare de 642,7 milioane euro include 9 clădiri de birouri (12,2% din portofoliul total de birouri) și 5 proprietăți de retail (21,6% din portofoliul total de retail).

În prima jumătate a anului financiar 2019, veniturile din chirii în România se ridică la 25,8 milioane euro, ceea ce reprezintă 19.6% din venitul total al grupului Immofinanz provenit din chirii.

Compania a vândut anul trecut două proiecte din România, pentru care a încasat 17,3 milioane de euro, și intenționează să continue seria vânzărilor de pe piața locală.

Piețele principale unde grupul derulează afaceri sunt Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
chirii