Veniturile din chirii ale Immofinanz România se apropie de 11 milioane de euro

Veniturile din chirii ale Immofinanz România se apropie de 11 milioane de euro
scris 25 mai 2022

Proprietățile companiei austriace Immofinanz, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din România, au o valoare contabilă de 772,5 milioane de euro și reprezintă 14,7% din portofoliul total al companiei.

Portofoliul local de proprietăți active are o valoare de 618,3 milioane euro și este format din opt clădiri de birouri (9,5% din totalul portofoliului activ de clădiri de birouri) și cinci proprietăți de retail (18,3% din totalul proprietăților de retail active).

FOTO Un brașovean își închiriază apartamentul pe camere: sufrageria 250 de euro, dormitorul alte 200. Bonus, fiecare cameră are seif CITEȘTE ȘI FOTO Un brașovean își închiriază apartamentul pe camere: sufrageria 250 de euro, dormitorul alte 200. Bonus, fiecare cameră are seif

Veniturile din chirii în România au atins o valoare de 10,7 milioane de euro în primul trimestru al anului financiar 2022, ceea ce reprezintă aproximativ 15,7% din veniturile totale din chirii ale grupului.

Anul trecut, compania austriacă a semnat cu Banca Comercială Română (BCR) transferul de proprietate asupra clădirii de birouri Bucharest Financial Plaza, cunoscută drept „blocul Bancorex“, din centrul Bucureștiului, pentru aproximativ 36 de milioane de euro

În decembrie 2021 Immofinanz a vândut fostul centru comercial Armonia Arad către fondul de investiții suedez Oresa, cu mai multe companii din România în portofoliu.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
spatii birouri