Renovatio își extinde rețeaua de încărcare pentru mașini electrice

Renovatio își extinde rețeaua de încărcare pentru mașini electrice
scris 19 aug 2016

Rețeaua de încărcare pentru mașini electrice Renovatio e-charge s-a extins prin deschiderea de noi puncte de încărcare în Constanța, Sibiu, Deva, Pitești, Iași, Arad

Extinderea a fost realizată în perioada iulie-august, planul companiei Renovatio fiind să dezvolte o rețea de stații de încărcare pentru mașini electrice la nivel național. 

Alte astfel de puncte de încărcare sunt deschise în București, Ploiești, Timișoara, în baza unei înțelegeri cu magazinele Kaufland.

Guvernul vrea să deschidă 10.000 prize pentru mașini electrice și oferă cumpărătorilor câte 20.000 lei CITEȘTE ȘI Guvernul vrea să deschidă 10.000 prize pentru mașini electrice și oferă cumpărătorilor câte 20.000 lei

“Credem într-un viitor în care transportul ecologic va căpăta o amploare din ce în ce mai mare, de aceea vom continua și vom accelera investițiile la nivel național pentru realizarea infrastructurii necesare. Până la sfârșitul anului vom avea instalate încă 4 puncte rapide de încărcare, care vor acoperi în primul rând capitala dar și alte orașe importante pe care le vom alege în funcție de nevoile pieței”, afirmă Alexandru Teodorescu, CEO Renovatio.

viewscnt
Afla mai multe despre
renovatio
masini electrice
prize