Retail

Undă verde: Grupul francez Proplast preia afacerile din România ale belgienilor de la Omniform. Duton Plast Muscel, furnizor pentru rețele de retail, procesatori de carne și HoReCa

Undă verde: Grupul francez Proplast preia afacerile din România ale belgienilor de la Omniform. Duton Plast Muscel, furnizor pentru rețele de retail, procesatori de carne și HoReCa

joi, 16:00

Grupul francez Proplast va prelua grupul belgian Omniform, inclusiv afacerea din România, singura din afara Belgiei.

 • eToro: Coca-Cola vs. Pepsi - vânzările giganților băuturilor răcoritoare își revin după relaxarea restricțiilor
  eToro: Coca-Cola vs. Pepsi - vânzările giganților băuturilor răcoritoare își revin după relaxarea restricțiilor
  joi, 15:48

  Coca-Cola și rivalul său tradițional, PepsiCo, au înregistrat rezultate impresionante în al doilea trimestru, vânzările în restaurante fiind din nou în plină creștere după un an dificil din cauza pandemiei. Ambele companii beneficiază de relaxarea restricțiilor și și-au îmbunătățit previziunile privind rezultatele pentru acest an, arătând astfel încredere în redresarea economiei.

 • Cîțu: Între producătorii de alimente și consumatori apare un monopol care crește prețurile. Trebuie distrus
  Cîțu: Între producătorii de alimente și consumatori apare un monopol care crește prețurile. Trebuie distrus
  joi, 13:29

  Premierul Cîțu consideră că între producătorii din domeniul agricol, care se plâng că își vând produsele la prețuri foarte mici, și consumatori, care se plâng de prețurile prea mari ale alimentelor, este interpus un ”monopol”, care trebuie distrus.

 • VIDEO Gestul lui Cristiano Ronaldo de la Euro 2020 nu a avut un impact direct asupra vânzărilor Coca-Cola
  VIDEO Gestul lui Cristiano Ronaldo de la Euro 2020 nu a avut un impact direct asupra vânzărilor Coca-Cola
  joi, 11:14

  Producătorul american de băuturi răcoritoare Coca-Cola Co nu a înregistrat niciun impact direct asupra vânzărilor sale, după ce în luna iunie fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a îndepărtat două sticle de Coca-Cola din fața sa, în timpul unei conferințe de presă la Euro 2020, a declarat miercuri directorul financiar de la Coca-Cola, informează Reuters.

 • Lanțurile britanice de aprovizionare cu alimente ”sunt pe punctul de a eșua”, potrivit unei organizații a industriei cărnii
  Lanțurile britanice de aprovizionare cu alimente ”sunt pe punctul de a eșua”, potrivit unei organizații a industriei cărnii
  joi, 09:37

  Lanțurile britanice de aprovizionare cu alimente ”sunt pe punctul de a eșua”, în condițiile în care absența personalului legată de Covid-19 a agravat un deficit grav de forță de muncă, a avertizat o organizație a industriei cărnii, transmite Reuters.

 • Vinul de azi: Jelna Sauvignon Blanc 2020 - Marea Distincție Vinofed 2021
  Vinul de azi: Jelna Sauvignon Blanc 2020 - Marea Distincție Vinofed 2021
  joi, 09:05

  Crama Jelna este o afacere de familie din județul Bistrița-Năsăud, cu podgorii de viță de vie ce se întind pe o suprafață de 26 de hectare de teren, printre cele mai populare soiuri de struguri fiind Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Pinot Noir sau Muscat Ottonel.

 • 40% din producția mondială de alimente este risipită
  miercuri, 21:00

  Peste două miliarde de tone de alimente rămân neconsumate la nivel mondial, o cantitate aproape dublă față de estimările anterioare, potrivit unui nou raport realizat de World Wildlife Fund și retailerul britanic Tesco Plc., informează Bloomberg.

 • Obor21.ro crește și pregătește extinderea
  Obor21.ro crește și pregătește extinderea
  miercuri, 13:42

  Cooperativă țărănească digitală Obor21.ro a încheiat semestru I al acestui an cu o cifră de afaceri de 60.000 euro, o creștere de 55% față de perioada similară a anului trecut, când de altfel a fost și lansată.

 • Vinul de azi: 12 e Mezzo Rosato del Salento 2020
  Vinul de azi: 12 e Mezzo Rosato del Salento 2020
  miercuri, 09:05

  Vinul de astăzi, 12 e Mezzo Rosato del Salento, este un roze obținut din Negroamaro, este vibrant, proaspăt, elegant și puțin ”frizzante”, cu plăcute arome de zmeură și căpșuni, împletite cu note florale și sfârșit răcoritor.

 • Frații Pavăl semnează din nou pentru o sumă semnificativă către Dedeman
  Frații Pavăl semnează din nou pentru o sumă semnificativă către Dedeman
  miercuri, 07:23

  Pavăl Holding, grupul fraților Dragoș și Adrian Pavăl, a majorat din nou capitalul social al retailerului Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj și cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români, acum cu aproape 260 milioane lei, prin aport în numerar, și prin emisiunea a 25,9 milioane părți sociale noi.