A dat sucurile pe medicamente: Administratorul Quadrant, îmbuteliatorul PepsiCo, a plecat la Synevo

A dat sucurile pe medicamente: Administratorul Quadrant, îmbuteliatorul PepsiCo, a plecat la Synevo
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 20 sep 2017

Adrian Tudoșca, administrator al Quadrant Amroq Beverages, îmbuteliatorul PepsiCo de pe plan local, a părăsit compania, optând să preia poziția de Finance Director al Synevo, cel mai mare operator de servicii medicale de laborator din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

El lucra la PepsiCo din martie 2012, după ce anterior a fost auditor la Deloitte.

Poziția de administrator, rămasă vacantă, a fost încredințată Laurei Dogaru, anterior manager la Star Foods.

Tranzacție: Caroli Foods Group a fost preluat integral de Sigma Alimentos, cu sediul în Mexic CITEȘTE ȘI Tranzacție: Caroli Foods Group a fost preluat integral de Sigma Alimentos, cu sediul în Mexic

În România, PepsiCo deține două unități de producție: una pentru băuturi răcoritoare (situată in Dragomirești, judetul Ilfov, inaugurată în 2009) și una pentru snacks-uri (în Popești-Leordeni, inaugurată în 1995).

Anul trecut,  Quadrant Amroq Beverages, cu 612 angajați, a avut afaceri de 760 milioane lei și un profit net de 26,5 milioane lei.

PepsiCo are în portofoliu produse precum Pepsi, Lipton Ice Tea și Lay’s.

Schimbare în acționariatul celui mai mare retailer local online de aparate audio-video premium, un fondator iese din afacere CITEȘTE ȘI Schimbare în acționariatul celui mai mare retailer local online de aparate audio-video premium, un fondator iese din afacere

Synevo are 67 de centre de recoltare analize la nivel național, o rețea de 16 laboratoare și un centru regional de analize în București.

Synevo este precursoarea firmei Rombel, înființată în România în 1995 în urma unei investiții cu capital belgian, care a fost achiziționată în 1997 de grupul suedez Medicover.

Ȋn România, Medicover este prezent de peste 21 ani pe piața serviciilor medicale private și dispune de o rețea de 25 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești, Năvodari, Eforie Nord) și un spital generalist – Spitalul Medicover din Capitală.

În perioada ianuarie - iunie 2017, grupul Medicover (reprezentat de Medicover România și Synevo România) a înregistrat o creștere a veniturilor de 18%, până la 36 milioane de euro (față de 30,5 milioane de euro în prima jumătate a anului trecut).

viewscnt
Afla mai multe despre
pepsico
director
adrian tudosca