Amazon deschide zeci de magazine alimentare

Amazon deschide zeci de magazine alimentare
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2019

Amazon.com intenționează să deschidă zeci de magazine alimentare în Statele Unite, pentru a se extinde în sectorul afacerilor cu alimente, potrivit unor persoane apropiate situației, citate de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania analizează și o strategie de achiziții care să îi întărească noul brand de supermarketuri, prin preluarea unor lanțuri de magazine alimentare regionale, care au în proprietate cel puțin 12 unități, scrie News.ro.

Gap va separa de grup marca profitabilă Old Navy și va închide 230 de magazine aflate sub brandul propriu CITEȘTE ȘI Gap va separa de grup marca profitabilă Old Navy și va închide 230 de magazine aflate sub brandul propriu

Amazon a cumpărat în 2017 lanțul de magazine premium Whole Foods, pentru 13,7 miliarde de dolari, iar în prezent discută deschiderea unor magazine alimentare în centre comerciale din San Francisco, Seattle, Chicago, Washington, D.C., și Philadelphia, potrivit WSJ.

Grupul de comerț online intenționează să deschidă primul magazin în Los Angeles, cel mai devreme la sfârșitul acestui an, și a semnat deja contracte de închieriere pentru două sedii de magazine, care ar urma să fie inaugurate la începutul anului viitor.

Acțiunile unor magazine alimentare precum Costco și Walmart au scăzut vineri cu circa 1% în urma informației, iar cele ale Kroger cu aproape 4%. Acțiunile Amazon au urcat cu 1,4%.

Noile magazine nu au rolul să concureze direct Whole Foods și vor oferi o varietate de produse.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon.com
magazine