Amazon introduce plata contactless cu palma

Amazon introduce plata contactless cu palma
scris 30 sep 2020

Utilizarea palmei în locul cardului bancar: Amazon a dezvăluit marți tehnologia biometrică contactless ce permite clienților să plătească în magazin cu o simplă mișcare a mâinii, informează AFP.

Serviciul Amazon One va fi disponibil pentru început în două din magazinele de conveniență Amazon Go din Seattle, unde își are sediul compania, scrie Agerpres.

BRD Groupe Société Générale a acordat o finanțare de 2,3 milioane euro procesatorului de miez de nucă Transilvania Nuts, companie controlată de Levente Bara și Alexandru Chiric CITEȘTE ȘI BRD Groupe Société Générale a acordat o finanțare de 2,3 milioane euro procesatorului de miez de nucă Transilvania Nuts, companie controlată de Levente Bara și Alexandru Chiric

Grupul antreprenorului Jeff Bezos intenționează să adauge tehnologia și celorlalte băcănii din SUA (Chicago, San Francisco și New York, pe lângă alte puncte de vânzare din Seattle) și să o vândă către magazine terțe, dar nu a anunțat încă numele unui potențial partener.

Lanțul de băcănii de top Whole Foods Market, achiziționat în 2017 de Amazon, ar putea fi de asemenea echipat pe viitor cu acest nou sistem de plată.

Amazon One ar putea fi utilizat pentru intrarea publicului pe stadioane sau pentru accesul la locul de muncă al angajaților.

Descrisă de Amazon drept "rapidă, fiabilă și sigură", tehnologia folosește algoritmi personalizați pornind de la o imagine a mâinii pentru a crea o "semnătură unică cu palma".

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon one
contactless