ANSVSA anunță retragerea de la vânzare din magazinele Carrefour a unei cantități de file de somon afumat contaminat cu Listeria. Recomandări pentru consumatori

ANSVSA anunță retragerea de la vânzare din magazinele Carrefour a unei cantități de file de somon afumat contaminat cu Listeria. Recomandări pentru consumatori
scris 24 ian 2019

ANSVSA anunță retragerea de la vânzare a unei cantități de file de somon afumat contaminat cu Listeria și recomandă celor care au cumpărat acest produs să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în magazinul Carrefour de unde l-au cumpărat.

"Societatea NEGRO 2000 SRL procedează astăzi la retragerea de la comercializare a produsului " FILE DE SOMON AFUMAT 140g " urmare evidențierii prezenței Listeria monocytogenes", transmite ANSVSA, potrivit News.ro.

Lotul de produs supus rechemării de la consumator este următorul: - Lot 51 C / DLC 04.02.2019 - Cod EAN : 5941330014327

Ikea schimbă strategia: deschide primul său magazin din centrul unui oraș CITEȘTE ȘI Ikea schimbă strategia: deschide primul său magazin din centrul unui oraș

"Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul menționat mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele Carrefour de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal", anunță ANSVSA.

Conform ANSVSA, listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greață, vomă și dureri gastriceși poate cauza probleme de sănătate dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ansvsa
listeria
carrefour