ANSVSA, în control la terasele care au vândut în sistem "take away" și au pus muzică

ANSVSA, în control la terasele care au vândut în sistem "take away" și au pus muzică
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2020

Premierul Ludovic Orban a precizat că Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) efectuează controale la terasele care au vândut în sistem "take away" și care, în același timp, au pus muzică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Parcurile în București sunt fie în subordinea Primăria Capitalei, fie în subordinea primăriilor de sector. Ceea ce se întâmplă în parcuri este în egală măsură și răspunderea noastră, dar și răspunderea autorităților locale. În ceea ce ne privește, am dispus măsuri cu toate autoritățile care sunt implicate, inclusiv cu ANSVSA, care la ora actuală este în control la terasele care au vândut în sistem 'take away' și care, în același timp, au și pus muzică. De asemenea, am dispus concentrarea unor efective care să permită respectarea legii", a arătat Orban, scrie Agerpres.

Strategie - Profi a încredințat spre administrare 200 de magazine în principal unor foști șefi de unități ale rețelei CITEȘTE ȘI Strategie - Profi a încredințat spre administrare 200 de magazine în principal unor foști șefi de unități ale rețelei

El a apreciat că situații precum cea din Parcul Herăstrău, unde în noaptea de sâmbătă spre duminică s-au adunat numeroși tineri în apropierea a două terase care au vândut în regim "take away", pot fi prevenite "printr-o mobilizare a forțelor de ordine, inclusiv a reprezentanților autorităților locale".

Totodată, Ludovic Orban a subliniat că în perioada stării de alertă terasele vor fi închise.

"În articolul 8 din lege există în alineatul 1 posibilitatea de a menține terasele închise și le vom menține închise", a spus el.

viewscnt
Afla mai multe despre
terase
take away
muzica
ludovic orban