Carrefour deschide un nou hipermarket în România

Carrefour deschide un nou hipermarket în România
scris 24 iun 2020

Carrefour a deschis al 38-lea hipermarket din România, în orașul Târgu Mureș, și mărește astfel rețeaua națională de magazine la 361 de unități.

Vânzările Carrefour în România au crescut cu aproape 10% în primul trimestru, cel mai rapid avans în rândul piețelor europene, impulsionate de cererea ridicată de produse alimentare pe fondul epidemiei de coronavirus, în condițiile în care mulți români și-au făcut provizii înainte de introducerea restricțiilor de deplasare.

FOTO CERT-RO avertizează asupra unei campanii de phishing care are ca țintă utilizatorii Facebook CITEȘTE ȘI FOTO CERT-RO avertizează asupra unei campanii de phishing care are ca țintă utilizatorii Facebook

Retailerul francez a raportat vânzări de 561 milioane de euro (TVA inclus) în primele trei luni, în urcare cu 9,7% în termeni comparabili față de perioada similară din 2019. Incluzând impactul variației prețurilor la carburanți și efectele de calendar, vânzările au avansat cu 13,3% la un curs de schimb constant.

România a avut cel mai rapid ritm de creștere în rândul piețelor europene unde activează grupul, fiind urmată de Polonia (+8,8%), Spania (+6.6%) și Belgia (+4,3%). În Franța, unde Carrefour are și cea mai extinsă prezență, vânzările au urcat cu 4,3%.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
hipermarket