Aranjamentele florale - o alegere inspirată pentru evenimente personale & corporate

Aranjamentele florale - o alegere inspirată pentru evenimente personale & corporate
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 14 nov 2023

Perioada următoare se anunță una aglomerată în sărbători și evenimente, iar găsirea "cadoului perfect" poate fi o misiune dificilă. Pentru a merge la sigur, o soluție ar fi să optezi pentru variante clasice, dar cu un touch modern. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Aranjamentele florale reprezintă una dintre aceste alegeri inspirate, o variantă care îți oferă diversitate și versatilitate în găsirea cadoului perfect sau a decorului potrivit pentru orice ocazie, inclusiv pentru evenimentele din zona corporate.

De Sfântul Andrei sau de Sfântul Nicolae, la petrecerile de Crăciun sau de sfârșit de an, nu trebuie decât să alegi buchetul de flori potrivit sau aranjamentul floral care să se potrivească perfect cu evenimentul tău.

Buchetele cu “flori de iarnă” – simple sau mixte, la fel de potrivite

Fie că alegi un buchet doar cu frezii sau trandafiri, fie că optezi pentru un aranjament floral mixt, cadoul tău va fi de mare efect. Iarna sunt la mare căutare flori precum trandafiri, frezii sau crizanteme, dar și flori pe care nu te aștepți să le regăsești în aranjamentele florale de iarnă, așa cum sunt, de exemplu, lalelele, hortensiile sau liliacul. 

Pe lângă o diversitate mare de flori din care poți alege, la fiecare comandă online, florăria Amazon îți oferă o felicitare gratuită pe care o poți personaliza în funcție de persoana destinatară sau evenimentul către care vei trimite aranjamentul floral. 

Flori și plante în ghiveci – un cadou inedit și mai trainic, potrivit indiferent de sezon

Un cadou care va dăinui mai mult timp, florile și plantele în ghiveci sunt potrivite în special pentru persoanele care se gândesc la mediul înconjurător și ar aprecia mai mult un astfel de dar. Plantele de apartament, de birou, plantele de casă sau gradină reprezintă un cadou inspirat indiferent de sezon și eveniment. 

Partea frumoasă este că astăzi varietatea florilor și a plantelor în ghiveci este foarte mare. Poți alege între hortensii, begonii, orhidee și azalee, dar la fel de bine te poți opri la o plantă de cactus sau bambus. 

Flori în cutie sau “box flowers” - o variantă de cadou mai elegantă 

Aranjamentele florale în cutie, așa numitele “box flowers”, sunt o variantă de cadou mai elegantă, potrivită atât pentru zona personală, cât și pentru cea corporate. Florile proaspete, "cu blazon", fac diferența aici, însă cutia și asocierea culorilor și a florilor sunt cele care adaugă un plus de eleganță și rafinament. 

Pentru aranjamentele florale în cutie se merge mult pe combinații mixte, cu trandafiri, frezii, azalee, orhidee, hortensii, bujori, flori exotice sau flori de sezon. Dacă la toate acestea se adaugă și frunze de arțar, efectul este garantat. 

Aranjamentele florale  - necesare oricărui eveniment corporate, dar și pentru decorarea mesei de Crăciun

În perioada următoare, pe lângă sărbătorirea zilelor onomastice, urmează petreceri și evenimente de business, iar aranjamentele florale vor fi acea pată de culoare și frumusețe care va face diferența. În plus, aranjamentele florale sunt un element important și în decorarea mesei de Crăciun, astfel că alegerea unui aranjament floral interesant, cu flori proaspete și deosebite, va aduce un plus de eleganță și rafinament. 

La capitolul "aranjamente florale", talentul și priceperea floriștilor contează foarte mult. Te poți baza pe floriștii iscusiți de la Florăria Amazon, cei care pregătesc aranjamente florale doar cu flori proaspete, în vas, coș sau cutie, creații florale speciale cu flori și frunze exotice. Acestea pot fi comandate și livrate în 2-4 ore de la comanda de flori, în București, Ilfov și alte localități din România, prin curieri proprii. 

Floarea Crăciunului, Ilex, dar și aranjamentele florale în cutii - printre preferatele românilor în perioada Sărbătorilor de iarnă

Florăria Amazon este o florărie cu acoperire națională, prezentă de peste 15 ani în orașe precum București, Constanța, Iași, Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești și  Timișoara. 

"În ultimii ani, am observat o preferință a românilor pentru buchetele spectaculoase și aranjamentele florale în cutii. Bineînțeles, acestea se vor regăsi în oferta noastră și în perioada următoare. Pentru Sărbătorile de iarnă ne pregătim să aducem în florăria Amazon flori exotice și accesorii de Crăciun, nelipsitele flori albe și roșii, celebrele Crăciunițe, dar și Ilex, una dintre puținele plante care rezistă foarte bine condițiilor sezonului rece." - Nicu Marin, proprietarul Florăriei Amazon.

Florile sunt cadoul perfect pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Aranjamentele florale aduc culoare și frumusețe în orice decor și pot fi personalizate în funcție de preferințe și de ocazie. Fie că alegi un buchet de flori proaspete sau un aranjament floral în cutie, coș sau vas, vei merge la sigur indiferent că le alegi pentru zona personală sau cea de business. 

viewscnt
Afla mai multe despre
florăria amazon
aranjamente florale