Auchan anunță retragerea unui produs și atenționează cumpărătorii să nu îl mai consume

Auchan anunță retragerea unui produs și atenționează cumpărătorii să nu îl mai consume
scris 15 feb 2019

Încă un lot de file de somon afumat contaminat cu Listeria este retras de compania Auchan, care solicită celor care au cumpărat produsul să nu îl consume și să îl returneze, urmând să își primească banii înapoi.

O astfel de retragere de pe piață a avut loc și în 6 februarie.

Banca Transilvania. Primii 25 de ani CITEȘTE ȘI Banca Transilvania. Primii 25 de ani

”În urma unei reclamații, compania Auchan recheamă articolul următor: Pouce File de somon afumat 100g, cod EAN : 5949084000153, produs în 10.01.2019, exp 23.02.2019 În urmă analizelor efectuate s-a detectat Listeria monocitogenes, anunță Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), scrie News.ro.

VIDEO Varujan Vosganian, filmat în timp ce viziona un meci de box pe laptop în timpul dezbaterilor la buget CITEȘTE ȘI VIDEO Varujan Vosganian, filmat în timp ce viziona un meci de box pe laptop în timpul dezbaterilor la buget

Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt rugate să nu le mai consume și să se întoarcă cu acestea la magazin, unde li se va rambursa integral suma.

VIDEO&FOTO Dubaiul va avea magazine Carrefour plutitoare care vor deservi bărci și iahturi CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Dubaiul va avea magazine Carrefour plutitoare care vor deservi bărci și iahturi

O astfel de retragere a fost făcută și în 6 februarie. Atunci Listeria fost depistată în două loturi, în urma unui control intern.

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan
somon afumat