FOTO Pasager într-un avion Wizz Air, pe un scaun fără spătar

FOTO Pasager într-un avion Wizz Air, pe un scaun fără spătar
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 20 iul 2017

O fotografie cu o femeie aflată într-un avion Wizz Air, dar pe un scaun fără spătar, a fost distribuită în mediul online, generând numeroase discuții. Reprezentanții companiei aeriene spun că femeia a fost mutată pe un alt scaun și că „se întâmplă uneori ca scaunele din aeronave să devină inutilizabile din cauza folosirii necorespunzătoare de către pasageri”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Cursa aeriană venea din Cluj-Napoca.

„Se întâmplă  uneori ca scaunele din aeronave să devină inutilizabile din cauza folosirii lor necorespunzătoare de către pasageri și nu este posibilă remedierea acestora imediat. Wizz Air confirmă că în cazul în care există un scaun deteriorat sau nefuncțional în aeronavele sale, acesta va fi clar marcat și pasagerilor nu li se va permite să călătorească pe un astfel de loc. Se poate observa clar din imaginea prezentată că aeronava este încă la sol și că îmbarcarea pasagerilor este în curs de desfășurare. Înainte de decolare și pe întreaga durată a zborului, persoana în cauză  a fost mutată pe un loc corespunzător, în conformitate cu procedurile de siguranță ale Wizz Air. Wizz Air reconfirmă că principala sa prioritate este siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor“, susțin reprezentanții companiei aeriene, citați de adevărul.ro.

EXCLUSIV VIDEO Incident într-o cursă TAROM București-Timișoara, doi pasageri au fost coborâți din avion pentru injurii CITEȘTE ȘI EXCLUSIV VIDEO Incident într-o cursă TAROM București-Timișoara, doi pasageri au fost coborâți din avion pentru injurii

În primele șase luni ale acestui an, peste 1,5 milioane de pasageri au călătorit cu Wizz din București, reprezentând o creștere de 40% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost ungară, care operează o flotă de 83 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă 521 de rute de la 28 de baze către 141 de destinații din 42 de țări.

FOTO Wizz Air dă startul la o mai mare înghesuială de bagaje în interiorul avionului CITEȘTE ȘI FOTO Wizz Air dă startul la o mai mare înghesuială de bagaje în interiorul avionului

În România, Wizz Air are o cotă de piață de 31,1% și a transportat 30 de milioane de pasageri pe rețeaua de rute din țară dintre care 15 milioane pe rutele din Capitală.

Sursa foto:facebook/roman bogdan

Sursa foto:facebook/roman bogdan

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
scaun
spatar