Bere Băuturi București se extinde în Constanța, cu credit CEC

Bere Băuturi București se extinde în Constanța, cu credit CEC
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 24 aug 2017

Bere Băuturi București, deținută de Euro Enterprise Investments E.E.I. Limited (Cipru) – 88,1533%, se împrumută cu circa 2 milioane de euro la CEC Bank pentru cumpărarea și amenajarea unui amplasament industrial din Constanța, după ce anul trecut a anunțat că va concura pentru achiziționarea cu 1,4 milioane euro a unui imobil Telekom în Mamaia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bere Băuturi București este deținută de Euro Enterprise Investments E.E.I. Limited (Cipru) – 88,1533%, restul titlurilor revenind unei persoane juridice – 4,9704% și unei persoane fizice – 6,8763%, ambele nenominalizate, conform datelor de la Registrul Comerțului, accesate de Profit.ro.

Tranzacție pe piața de outsourcing: TELUS Internațional preia Voxpro, ambele prezente și în România CITEȘTE ȘI Tranzacție pe piața de outsourcing: TELUS Internațional preia Voxpro, ambele prezente și în România

Compania desfășoară activități de distribuție de băuturi în București și zonele limitrofe și a consemnat anul trecut afaceri de 185 milioane lei și un profit net de peste 5,3 milioane lei.

Compania lucrează din 1991 și acoperă pieele de retail, en-gros si HoReCa în București, Prahova, Ialomița și Constanța.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
bere bauturi bucuresti
imobil
mamaia
licitatie