Black Friday cu branduri premium, în exclusivitate pe Sensodays

Black Friday cu branduri premium, în exclusivitate pe Sensodays
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 14 nov 2018

Sensodays, magazinul de Home & Deco prezent în topurile cumpărăturilor românilor, vine cu o promoție specială de Black Friday. Între 16 și 19 noiembrie 2018, te poți bucura atât de prețuri avantajoase, cât și de produse de top, ale unor branduri premium, distribuite în exclusivitate de Sensodays.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Ești curios să afli care sunt produsele incluse în oferta din Vinerea Neagră? Abonează-te aici și vei avea acces în avans la campania din acest an, în cadrul căreia brandurile exclusive sunt de neratat! Produse de 5* la preț de 3*, calitate, originalitate, inovație – sunt doar câteva dintre avantajele unor branduri pentru care Sensodays are exclusivitate în România.

Alege orice produs din portofoliul Missoni Home, TOMMY HOME, Steinberg, LSA International și Kartell (pentru care Sensodays este singurul partener VIP și singurul showroom din România) și casa ta se va transforma într-un camin foarte confortabil și primitor.

Missoni Home își are originile în materialele pentru obiectele de mobilier produse în 1981 de către Rosita Missoni. Astăzi, compania realizează produse de top, în care designul integrează într-un mod unic inspirația și emoțiile din modă. Pe Sensodays, poți alege între prosoape și halate de baie, perne decorative, perne de podea, lenjerii de pat, covoare. Un exemplu reprezentativ pentru decorațiunile Missoni este această pernă de podea multicoloră.

Black Friday cu branduri premium, în exclusivitate pe Sensodays

Tommy Hilfiger, o companie americană care s-a extins și în zona textilelor premium pentru casă listează în exclusivitate pe SensoDays.ro prosoape și halate de baie, lenjerii de pat, prosoape de plajă și perne decorative. Te invităm să alegi acel produs care te inspiră, din showroom sau direct de pe site.

Black Friday cu branduri premium, în exclusivitate pe Sensodays

Steinberg este un brand german care dă o dimensiune nouă și neașteptată produselor clasice dedicate spațiului de baie. Designul individual, proaspăt și noncoformist sunt atuurile prin care clienții își pot exprima preferințele și personalitatea alegând produsele pentru baie și spa Steinberg.

Black Friday cu branduri premium, în exclusivitate pe Sensodays

Pe Sensodays, Steinberg acoperă orice produs ți-ai putea imagina că există în baie sau spa. Așadar, poți alege între baterii, seturi și sisteme duș, agățătoare prosop, baterie pentru cadă sau lavoar, dispenser săpun lichid etc. Dacă tot vine Black Friday, verifică întreaga paletă de produse.  

LSA International este unul dintre brandurile europene de top care oferă produse pentru servirea mesei, de o înaltă calitate, din sticlă și porțelan, cu design întotdeauna spectaculos. Nu este de mirare ca au obtinut numeroase premii internationale pentru designul de produs.

Black Friday cu branduri premium, în exclusivitate pe Sensodays

La Sensodays.ro, poți alege între carafe, set de cești și farfuriuțe, pahare, căni, vaze etc. Acest set de pahare șampanie LSA International Jazz, de exemplu, este de-a dreptul spectaculos.  

Kartell este unul dintre brandurile simbol pentru designul “Made in Italy”. Produsele realizate dintr-un plastic versatil și superior, al căror design este unul original și contemporan se regăsesc în România exclusiv pe Sensodays, singurul partener VIP al Kartell in România.

Black Friday cu branduri premium, în exclusivitate pe Sensodays

Sensodays listează o mulțime de produse Kartell, de la pahare, căni, cești sau comode modulare până la veioze, scaune, lămpi, mese, boluri sau chiar canapele. Acest scaun Kartell design Philippe Stark poate reprezenta următoarea achiziție de pe site!

Dacă lista brandurilor premium ți-a stârnit interesul, asigură-te că ai cont pe Sensodays, verifică abonarea la newsletter și studiază produsele care îți plac.

Cu peste 100 de branduri internaționale, Sensodays se poate lăuda atât cu produse unice, de calitate superioară, cât și cu branduri de top, în exclusivitate. Cel puțin un produs Sensodays este prezent astăzi în peste 200.000 de case, iar după acest Black Friday și mai mulți români vor beneficia de produse unice, de calitate și cu un design spectaculos.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
home & deco
black friday