Bucură-te de oferta verii SensoDays pentru un plus de relaxare și stil

Bucură-te de oferta verii SensoDays pentru un plus de relaxare și stil
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 17 aug 2021

E sezonul concediilor, al relaxării, dar și al întâlnirii cu prietenii. Avem mai multe povești de spus, mai multe petreceri de organizat, mai mult timp pentru noi și cei dragi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vara este anotimpul relaxării, dar și al creativității, coordonate care deseori se regăsesc și în Home Déco. Designerii le integrează în creațiile lor, iar site-urile din domeniu propun clienților oferte de neratat.

Promoția estivală SensoDays – la orice canapea de colț comandată, primești cadou un fotoliu Stressless Consul Clasic M

Pentru a te bucura din plin de tot ce are de oferit perioada aceasta, intră pe site, vezi canapelele de colț incluse în promoție, alege-ți preferata și primești gratuit un fotoliu Stressless Consul Clasic M.

Ai la dispoziție numeroase canapele, în diverse modele și culori, astfel încât oricine să își găsească o canapea pe stilul său. O investiție care merită, o canapea de colț se integrează perfect într-un living elegant, dar și relaxat deopotrivă.

Materialele, texturile și designul fac din canapeaua de colț piesa de rezistență a livingului în care te odihnești după o zi încărcată sau în care organizezi o întâlnire cu prietenii.

Bucură-te de oferta verii SensoDays pentru un plus de relaxare și stil

Bonusul SensoDays, fotoliul cu taburet Stressless – perfect pentru atunci când ne odihnim, citim sau lucrăm la laptop

Fotoliul Stressless Consul Classic M se potrivește în orice casă, indiferent de stilul în care ai decorat, și prezintă toate funcționalitățile inovatoare ale sistemelor Plus System și Glide System.

Astfel, ai în permanență suport lombar corect și poți ajusta oricând spătarul, în funcție de poziția ta. Gâtul îți va fi susținut într-o poziție confortabilă fie că citești, lucrezi sau te odihnești. 

În plus, prin tehnologia Glide System ai la dispoziție și alte funcții: poți ajusta poziția doar cu greutatea ta, setezi tensiunea roților pentru a înclina scaunul etc.

Grație materialului folosit, pielea naturală Batick în diverse culori, fotoliul va fi rezistent la decolorare, la schimbări de nuanță, iar curățarea se va face foarte ușor.

Bucură-te de oferta verii SensoDays pentru un plus de relaxare și stil

Nu rata oferta verii SensoDays pentru un plus de relaxare și stil

Obiectele de mobilier practice sunt binevenite oricând. Chiar dacă planificasei achiziționarea unui singur produs, promoția SensoDays este o ocazie excelentă de a avea încă o piesă și utilă, dar și de mare efect.

Intră pe site, vezi produsele incluse în campanie și profită de această ocazie care îți poate aduce în viață și în casă mai mult stil și mai multă relaxare.

SensoDays – site-ul de Home Décor prezent în peste 250.000 de case ale românilor

De-a lungul anilor, SensDays ne-a obișnuit să fie mereu în top. Cele mai recente colecții, branduri internaționale, produse moderne și tot felul de oferte avantajoase pentru clienți – aceasta este cartea de vizită a site-ului ale cărui produse se află astăzi în peste 250.000 de case ale românilor. Un număr în continuă creștere și asta pentru că SensoDays vine constant cu noutăți și pregătește mereu clienților promoții atrăgătoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
relaxare