Carrefour a deschis primul supermarket din Târgu Frumos, ajungând la 181 magazine în acest format

Carrefour a deschis primul supermarket din Târgu Frumos, ajungând la 181 magazine în acest format
scris 27 iul 2017

Carrefour a deschis primul supermarket din Târgu Frumos, județul Iasi, ajungând la un număr de 181 magazine în acest format.

În noul magazin, cu o suprafață de 785 de metri pătrați, vor lucra 23 de angajați, iar clienții vor avea la dispoziție o gamă de 7.600 de produse.

În 2016, vânzările Carrefour în România au crescut cu peste o cincime față de 2015, depășind, în premieră, pragul de 1,5 miliarde de euro.

FOTO După o lungă așteptare, AFI a primit avizul pentru a construi centrul din Brașov, al 3-lea din România. Va fi cea mai înaltă clădire din oraș, construită de compania care a ridicat și baza americană de la Deveselu CITEȘTE ȘI FOTO După o lungă așteptare, AFI a primit avizul pentru a construi centrul din Brașov, al 3-lea din România. Va fi cea mai înaltă clădire din oraș, construită de compania care a ridicat și baza americană de la Deveselu

Grupul francez de retail, care a finalizat anul trecut preluarea supermarketurilor Billa, a ajuns la o rețea de aproape 300 de magazine pe piața românească, fiind cel mai mare operator de supermarketuri în funcție de suprafață.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și cel mai mare din Europa.

În România, Grupul Carrefour numără 293 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 181 supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comerț online și 25 de magazine Billa.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour