Carrefour a deschis un nou supermarket la Craiova

Carrefour a deschis un nou supermarket la Craiova
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 28 apr 2016

Carrefour a deschis astăzi un nou supermarket Market la Craiova, al treilea din acest oraș și al 108-lea la nivel național, a anunțat retailerul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul supermarket, Market Craiova Piața Centrala, are o suprafață de 473 metri pătrați, cuprinde o gamă de aproximativ 5.000 de produse și a creat 24 de noi locuri de muncă.

În România, Grupul Carrefour numără 191 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ”Carrefour”, 108 supermarketuri ”Market”, 43 magazine de proximitate ”Express”, 10 magazine de proximitate ”Contact” și un magazin online. Retailerul deține însă și patru magazine sub brandul Supeco.

Românii își cheltuiesc banii în magazine, restul europenilor pe servicii și călătorii. Comerțul va crește cu 7% în acest an CITEȘTE ȘI Românii își cheltuiesc banii în magazine, restul europenilor pe servicii și călătorii. Comerțul va crește cu 7% în acest an

Vânzările rețelei Carrefour România au crescut cu 13,6%, la 1,215 miliarde euro, în 2015, an în care consumul a urcat pe fondul reducerii TVA la alimente și în care s-a extins cu două hipermarketuri și 10 supermarketuri.

În prezent, retailerul așteaptă avizul Consiliului Concurenței pentru preluarea celor 89 de supermarketuri Billa, iar după integrarea acestora rețeaua Market a Carrefour aproape se va dubla. Carrefour va deveni astfel, cel mai mare operator de supermarketuri din România, după suprafață.

Carrefour este al doilea retailer din România, după Kaufland, care în 2014, a avut vânzări de 1,8 miliarde euro.

Grupul are peste 9.000 de angajați în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
extindere
rețea