Carrefour extinde rețeaua Supeco în România

Carrefour extinde rețeaua Supeco în România
scris 12 nov 2020

Retailerul francez Carrefour deschide un nou magazin marca Supeco, în Timișoara, extinzându-și rețeaua la 28 de astfel de magazine în România.

Acest tip de magazine mai există în Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Călărași, Chiajna, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Gheorgheni, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Slatina, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Timișoara, Bihor.

Jumbo a recuperat din veniturile pierdute pe fondul pandemiei. Salt de două cifre CITEȘTE ȘI Jumbo a recuperat din veniturile pierdute pe fondul pandemiei. Salt de două cifre

În primăvara anului trecut, Profit.ro a anunțat că retailerul francez Carrefour a închis primul supermarket de dimensiuni mari din România, magazinul Market Postăvarul din București, la un an și jumătate de la îndepărtarea siglei Billa. În locul acestuia a fost deschis primul Supeco din București, tot un brand gestionat de Carrefour, care combină conceptul de cash&carry cu cel de discount.

Magazinele marca Supeco au fost introduse de Carrefour în Spania în 2012.

Carrefour operează magazine Supeco în Spania, România, Polonia, Italia și Franța.

viewscnt
Afla mai multe despre
supeco
magazin
carrefour