Casa Berarilor Artizani lansează un nou concept de magazin

Casa Berarilor Artizani lansează un nou concept de magazin
scris 1 apr 2021

Casa Berarilor Artizani, un concept nou de magazine beer-to-go (bere pentru acasă) cu circa 200 de tipuri de bere artizanală, lansează un nou concept de magazin modular, pentru zonele comerciale cu trafic ridicat, și deschide un nou spațiu, în centrul comercial Coresi Shopping Resort din Brașov.

Rețeaua Casa Berarilor Artizani ajunge astfel la 10 locații la nivel național, acesta fiind primul magazin din Brașov. Investiția totală în magazin se ridică la 35.000 de euro. Magazinul este operat de un francizat local, o antreprenoare aflată la prima experiență de afaceri.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Magazinul are 30 de metri pătrați și este dotat cu instalații de refrigerare. În locația Casa Berarilor Artizani din Coresi Shopping Resort sunt listați circa 70 de mici producători români cu produse artizanale.

viewscnt
Afla mai multe despre
casă berarilor artizani
magazine