Centrele comerciale Winmarkt, controlate de grupul imobiliar italian IGD - redeschise cu reguli

Centrele comerciale Winmarkt, controlate de grupul imobiliar italian IGD - redeschise cu reguli
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2020

Cele 14 centre comerciale Winmarkt din România deținute de Grupul imobiliar italian Imobiliare Grande Distribuzione (IGD), unul dintre cei mai importanți jucători din piața de real estate, sunt redeschise, cu reguli pe care toți clienții și chiriașii trebuie să le respecte.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Simex a deschis magazin în Uzbekistan. Conducerea are și un mesaj către Guvern: Vrem fapte, nu doar vorbe! CITEȘTE ȘI Simex a deschis magazin în Uzbekistan. Conducerea are și un mesaj către Guvern: Vrem fapte, nu doar vorbe!

Purtarea măștii de protecție este obligatorie atât pentru personalul magazinelor, cât și pentru clienții care intră în centrele comerciale. Prin sistemul audio sunt comunicate, la fiecare 30 minute, mesaje de informare și prevenție împotriva răspândirii virusului. De asemenea, în fiecare locație a fost implementată semnalistică de prevenire și de distanțare fizică, prin afișe, semnalizatoare pe podele ș.a.

Momentan, ramân închise, până la noi reglementări din partea autorităților, spațiile de joacă pentru copii, de entertaiment și zona de food court, fiind disponibile doar serviciile de livrare la domiciliu. 

Achiziționată în 2008 de compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este una dintre cele mai extinse rețele de centre comerciale din România.

Winmarkt are o rețea de centre comerciale din România și o clădire de birouri, situate în Alexandria, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Tulcea, Turda și Vaslui.

viewscnt
Afla mai multe despre
winmarkt
centre comerciale
coronavirus