Coca-Cola numește un nou președinte al unității care gestionează afacerile companiei inclusiv în România

Coca-Cola numește un nou președinte al unității care gestionează afacerile companiei inclusiv în România

Nikos Koumettis / Lana Popovic

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 oct 2018

Coca-Cola îl instalează pe Nikos Koumettis în funcția de președinte al grupului pentru regiunile Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), acesta înlocuindu-l pe Brian Smith, numit Chief Operating Officer. Lana Popovic, astăzi Franchise General Manager în regiunea Europa de Nord-Est, îi va succeda lui Koumettis la conducerea unității de afaceri din Europa Centrală și de Est (CEE), care gestionează business-ul a 26 de țări, din Rusia până în Italia, inclusiv România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nikos Koumettis este, în prezent, președintele unității de afaceri din Europa Centrală și de Est (CEE), unde gestionează business-ul a 26 de țări, din Rusia până în Italia, inclusiv România.

Nikos Koumettis va fi urmat în funcția de președinte CEE de către Lana Popovic. 

eMAG introduce un nou sistem - lansează un lanț de automate de livrare în benzinării, pregătit să fie extins la nivel național CITEȘTE ȘI eMAG introduce un nou sistem - lansează un lanț de automate de livrare în benzinării, pregătit să fie extins la nivel național

Lana Popovic este Director General al companiei Coca-Cola pentru Rusia, Polonia, Ucraina, Belarus, Letonia, Lituania, Estonia și Moldova. Ea lucrează pentru Coca-Cola din 2001, perioadă în care a ocupat inclusiv funcții de conducere în management, strategie și marketing.

Anterior, Lana Popovic a deținut funcția de Franchise General Manager pentru Țările Baltice și Polonia.

În 2006, Lana Popovic a fost numită Director de Marketing pentru Croația și apoi pentru Bosnia și Herțegovina. A devenit Director de Operațiuni pentru Grecia în 2011. Un an mai târziu, a fost numită Director de Operațiuni pentru Europa de Sud-Est, cu responsabilități în șapte țări, inclusiv Grecia și Serbia.

În 2016, Popovic a fost numită Director General pentru Coca-Cola în Polonia și Marea Baltică. În 2017, a primit funcția de Director General al francizei din Europa de Nord, unde a fost responsabilă pentru creșterea economică pe termen lung a afacerii Coca-Cola în opt țări. Lana Popovic a obținut o diplomă în Economie de la Universitatea din Zagreb din Croația.

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola
nikos koumettis