Compania poloneză Sweet Gallery se extinde în România și caută investitori în franciză

Compania poloneză Sweet Gallery se extinde în România și caută investitori în franciză
scris 26 mar 2021

Compania poloneză Sweet Gallery, proprietar al conceptelor gastronomice Lodolandia, Kołacz na Okrągło, Bafra Kebeb, Rajskie Lody Tajskie sau SiGelato, deținătoare a celei mai mari rețele mobile street food din Europa, vrea să mărească la 30 numărul rulotelor din România.

Sweet Gallery a intrat pe piața românească în 2020 cu două puncte proprii (București) și două puncte de franciză (București și Brăila).

VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

În curând, vor apărea noi locații, în Craiova, în Moldova și de asemenea în București. 

Conceptul, dezvoltat în sistem de franciză cu parteneri locali, se bazează pe distribuția cu rulote standardizate, complet echipate, amplasate atât în centrele comerciale, cât și în locuri cu trafic pietonal intens. Compania oferă francizaților training în domeniul vânzărilor și know-how în ceea ce privește conducerea afacerii, începând de la înființare, obținerea de finanțare (leasing), achiziționarea unei locații, instruire, livrarea unei remorci complet echipate, marketing, servicii, furnizare completă de bunuri cu soluții de livrare sau contabilitate.

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Ice and Roll este un brand cu înghețată spiralată, vafe și băuturi reci, care funcționează în sezonul de primăvară și vară - din aprilie până la sfârșitul lunii septembrie - în timp ce Cake and Roll vinde torturi - din octombrie până la sfârșitul lunii martie. Punctele sunt redenumite și, într-o singură zi, își ajustează oferta la noul sezon. Imaginea exterioară și echipamentele adiacente rulotei sunt schimbate, mașina de înghețată o înlocuiește pe cea de copt prăjituri și invers.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

Rulotele Ice and Roll și Cake and Roll operează, sub marca internă Lodolandia și Kołacz na Okrągło, și în Germania, Marea Britanie, Slovacia, Austria și Polonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
sweet gallery
street food