CONFIRMARE Jumbo pregătește primul său depozit din România

CONFIRMARE Jumbo pregătește primul său depozit din România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 29 mai 2023

Retailerul grec de jucării și decorațiuni Jumbo a lansat angajări pentru primul său depozit din România, la Popești Leordeni, o investiție de circa 35 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

VEZI AICI ȘI FOTO Jumbo a deschis un magazin într-un castel. Planul pentru România

În urmă cu doi ani, Profit.ro a anunțat că Jumbo a început construcția primului său depozit din România, pe un teren cumpărat de la Alpha Bank, în Popești-Leordeni. Acesta este primul depozit realizat de Jumbo pe piața românească.

VIDEO Patronul magazinelor de mobilă Bismobil Kitchen, acuzat că ar fi înșelat sute de clienți din România, a fost prins. Explică cum a evadat: Simplu! CITEȘTE ȘI VIDEO Patronul magazinelor de mobilă Bismobil Kitchen, acuzat că ar fi înșelat sute de clienți din România, a fost prins. Explică cum a evadat: Simplu!

În România, Jumbo și-a majorat afacerile anul trecut, cele 16 hipermarketuri operate pe plan local înregistrând vânzări cumulate de peste 200 milioane de euro.

Retailerul elen deține o rețea de 16 magazine fizice în România, cel mai recent fiind inaugurat în noiembrie, la Sibiu.

Cum a relatat Profit.ro recent, Jumbo și-a revizuit strategia privind extinderea pe piața românească în 2023, urmând să deschidă un singur hipermarket până la finele anului, față de două magazine planificate anterior.

CONFIRMARE Jumbo pregătește primul său depozit din România

Următorul hipermarket va fi deschis la Iași.

Tot în acest an urmează să fie lansat și magazinul online e-jumbo.ro, anunțat ca fiind pregătit încă dinaintea pandemiei.

În 2024, Jumbo vrea să inaugureze încă două hipermarketuri în România.

Grupul a investit aproape 50 de milioane de euro în achiziția de active fixe în România anul trecut, în creștere de la 35,7 milioane de euro în 2021.

Jumbo deține 83 de magazine fizice, în Grecia (53), România (16), Bulgaria (9) și Cipru (5), în timp ce magazinul online este operațional în Grecia și Cipru. Retailerul de jucării este prezent, prin intermediul unor parteneriate cu companii locale, și în Macedonia, Albania, Serbia, Kosovo, Bosnia și Muntenegru.

viewscnt
Afla mai multe despre
jumbo
magazine jumbo romania
jumbo iasi
magazin online jumbo
extindere jumbo romania