Control de amploare în Complexul Europa din București

Control de amploare în Complexul Europa din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2019

Aproximativ 700 de polițiști și 250 de jandarmi participă, miercuri, la un control în Complexul Europa din București, fiind vizate infracțiuni de natură economică și judiciară. Percheziții au loc și la locații din județele Ilfov și Ialomița. Activitatea infracțională a fost monitorizată încă din luna februarie, iar o sută de persoane vor fi duse la audieri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Aproximativ 700 de polițiști, din toate structurile Poliției Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, acționează într-un complex comercial situat pe raza sectorului 2. Acțiunea are loc în cadrul unui dosar ce vizează săvârșirea mai multor infracțiuni, atât de natură economică, cât și judiciară”, a transmis, miercuri, Poliția Capitalei, citată de news.ro.

Sursa citată a precizat că sunt puse în aplicare peste 40 de  autorizații de percheziție în municipiul București și județele Ilfov și Ialomița, precum și mandate de aducere emise pe numele a peste 100 de persoane, suspecți și martori.

Persoanele urmează a fi audiate în sedii ale subunităților de poliție de pe raza întregului municipiu.

Tranzacție: Fondul de investiții Innova Capital preia și rețeaua de magazine Optiplaza CITEȘTE ȘI Tranzacție: Fondul de investiții Innova Capital preia și rețeaua de magazine Optiplaza

”Întreaga activitate beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale. Alături de polițiști, participă și peste 250 de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. Acțiunea are și suportul aerian  asigurat de Inspectoratul General de Aviație din cadrul M.A.I”, a mai transmis Poliția Capitalei.

Sursa citată a precizat că documentarea infracțiunilor cercetate a început în luna februarie, activitatea din această zi fiind programată încă de la începutul lunii iulie.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că este vizat Complexul Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
complexul europa
control