Corona mexicană, victimă a coronavirusului. Producătorul de bere a capitulat

Corona mexicană, victimă a coronavirusului. Producătorul de bere a capitulat
scris 3 apr 2020

Producătorul mexican de bere Grupo Modelo, care comercializează berea Corona, și-a suspendat activitatea, din cauza răspândirii pandemiei coronavirusului, relatează AFP.

Anterior, producătorul berii anunța că nu va aduce nicio modificare strategiei sale de publicitate, în pofida asemănării nefericite a numelui cu coronavirusul mortal.

”Suntem pe cale să ne reducem producția în fabrici la strictul minim, pentru a ne păstra, fără să le cauzăm pagube, instalațiile și a permite o reluare a activităților în viitor”, a anunțat însă acum cel mai mare producător de bere din Mexic, scrie News.ro

FOTO Valul de înșelătorii scam continuă. A venit rândul Carrefour CITEȘTE ȘI FOTO Valul de înșelătorii scam continuă. A venit rândul Carrefour

Suspendarea procesului de producție și de comercializare a berilor grupului - Corona, Pacifico și Modelo - intră în vigoare de duminică, precizează grupul.

Această măsură vizează, potrivit întreprinderii, o conformare față de un decret emis de Guvernul mexican la 31 martie, care dispune suspendarea activităților neesențiale în țară până la 30 aprilie.

Decretul prevede însă excepții în sectoare-cheie ale economiei, precum cel agroalimentar, astfel că producătorul nu era obligat să se conformeze.

viewscnt
Afla mai multe despre
corona
coronavirus