Cu schimbări de strategii, OLX a intrat pe profit, după 5 ani de pierderi

Cu schimbări de strategii, OLX a intrat pe profit, după 5 ani de pierderi
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2017

OLX Online Services, operatorul platformelor de anunțuri olx.ro, a intrat anul trecut pe profit, cu 4,5 milioane lei, după cinci ani consecutivi în care funcționase pe pierderi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania înregistrase anterior pierderi de 23 milioane lei în 2015, 30 milioane lei în 2014, 20 milioane lei în 2013, 7 milioane lei în 2012 și 4 milioane lei în 2011.

în 2016, OLX a avut afaceri de peste 45 milioane lei.

Afaceri în creștere pentru casa de vinuri a lui Mugur Isărescu CITEȘTE ȘI Afaceri în creștere pentru casa de vinuri a lui Mugur Isărescu

Anul trecut, Olx.ro, cea mai mare platformă de anunțuri de pe piața locală, s-a extins pe nișa sectorului imobiliar, incluzând în site o secțiune dedicată și și-a modificat strategia de a taxa toate anunțurile publicate în categoria auto.

OLX.ro este unul dintre cele mai vizitate site-uri de pe piața locală și este deținut de grupul Naspers din Africa de Sud. Cu o medie de peste 10 milioane vizitatori unici, categoriile cele mai accesate au fost auto, moto și ambarcațiuni, imobiliare și electronice și electrocasnice.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
olx
profit