Cu schimbări de strategii, OLX a intrat pe profit, după 5 ani de pierderi

Cu schimbări de strategii, OLX a intrat pe profit, după 5 ani de pierderi
scris 7 iun 2017

OLX Online Services, operatorul platformelor de anunțuri olx.ro, a intrat anul trecut pe profit, cu 4,5 milioane lei, după cinci ani consecutivi în care funcționase pe pierderi.

Compania înregistrase anterior pierderi de 23 milioane lei în 2015, 30 milioane lei în 2014, 20 milioane lei în 2013, 7 milioane lei în 2012 și 4 milioane lei în 2011.

în 2016, OLX a avut afaceri de peste 45 milioane lei.

Afaceri în creștere pentru casa de vinuri a lui Mugur Isărescu CITEȘTE ȘI Afaceri în creștere pentru casa de vinuri a lui Mugur Isărescu

Anul trecut, Olx.ro, cea mai mare platformă de anunțuri de pe piața locală, s-a extins pe nișa sectorului imobiliar, incluzând în site o secțiune dedicată și și-a modificat strategia de a taxa toate anunțurile publicate în categoria auto.

OLX.ro este unul dintre cele mai vizitate site-uri de pe piața locală și este deținut de grupul Naspers din Africa de Sud. Cu o medie de peste 10 milioane vizitatori unici, categoriile cele mai accesate au fost auto, moto și ambarcațiuni, imobiliare și electronice și electrocasnice.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
olx
profit