Danone România are o nouă conducere. Noul director general al companiei este Natalia Gelshtein-Kiss

Danone România are o nouă conducere. Noul director general al companiei este Natalia Gelshtein-Kiss

Natalia Gelshtein-Kiss

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mar 2017

Natalia Gelshtein-Kiss va prelua funcția de Director General Danone pentru România, Bulgaria și Țările Adriatice. Ea îl înlocuiește pe Adrian Pascu, care a fost promovat recent în poziția de Vicepreședinte Comercial Danone Rusia, Divizia Lactate. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Sunt onorată să accept această oportunitate și să mă alătur echipei din România, cunoscută pentru nivelul înalt de profesionalism și rezultate. Danone România este pe drumul cel bun în direcția consolidării unui business sustenabil pe termen lung, contribuind în același timp la dezvoltarea categoriei de iaurt, a partenerilor furnizori de lapte și a societății în general. Mă bazez pe o echipă puternică de profesioniști pentru a continua această dinamică pozitivă a liderului pieței de iaurt din România” a declarat Natalia Gelshtein-Kiss.

Natalia Gelshtein-Kiss are o experiență de 14 ani în cadrul companiei Danone. În ultimul an a ocupat simultan pozițiile de Director al City Unit Moscova, un nou model operațional transversal, integrativ, pentru arii urbane mari, și Director Regional de Vânzări pentru Moscova, iar anterior a fost Director de Vânzări în Ucraina și Republica Cehă.

Remunerații pentru membrii CA al MedLife, cel mai mare operator medical privat pe piața locală: 5.000-7.000 euro net lunar CITEȘTE ȘI Remunerații pentru membrii CA al MedLife, cel mai mare operator medical privat pe piața locală: 5.000-7.000 euro net lunar

Danone România este lider de piață pe segmentul iaurturi și are în portofoliu zeci de sortimente de produse.

viewscnt
Afla mai multe despre
natalia gelshtein-kiss
danone