De Black Friday, faci economii de până la 80% în timp ce îți satisfaci poftele

De Black Friday, faci economii de până la 80% în timp ce îți satisfaci poftele
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 10 nov 2023

Satisfacția unei mese nu e întotdeauna legată doar de gustul și aroma preparatului pe care îl servim. De la bani, timp și presiunea de a face cea mai bună decizie pentru pofta și buzunarul nostru, mâncarea e o temă mereu prezentă în viața noastră. Tocmai de aceea, Tazz te invită să aplici strategia Bank Friday ca să îți faci poftele inteligent, transformându-le într-o investiție utilă care își amplifică valoarea până la anul. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cum aplici această strategie

Începând de astăzi, 10 noiembrie și până duminică, 12 noiembrie, în aplicația Tazz vei găsi o categorie specială, dedicată ofertelor care te ajută să economisești în timp ce îți satisfaci poftele până la anul. Oferta Tazz Bank Friday include două categorii de vouchere cu reduceri de până la 80% ce transformă o singură achiziție într-o investiție în pofte.  

Iată ce vouchere cu prețuri reduse substanțial poți găsi în aplicație cu ocazia Black Friday: 

  1. Vouchere la partenerii preferați în valoare de 100 de lei la prețuri ce pornesc de la 20 de lei

McDonald’s, KFC, , Starbucks sau Pizza Hut sunt doar câțiva dintre partenerii la care poți găsi vouchere cu prețuri reduse de până la 80%. De astăzi, 10 noiembrie, găsești în aplicația Tazz vouchere la peste 1500 de parteneri care acoperă toate poftele – de la mâncare și până la produse de casă sau de îngrijire personală.

Partea cea mai bună este că această investiție îți aduce beneficii până la finalul anului, asta pentru că voucherele sunt valabile până la 31 ianuarie 2024 și au patru utilizări a câte 25 de lei fiecare. 

  1. Vouchere pentru livrare gratuită pentru toți partenerii din aplicație

Ca să te bucuri de pofta ta fără să te mai preocupe taxa de transport, Tazz lansează în premieră voucherele free delivery care oferă utilizatorilor livrare gratuită la toți partenerii din aplicație. Valoarea voucherului este de 50 de lei, dar în perioada 10 – 12 noiembrie poate fi achiziționat cu doar 25 de lei. Cu această investiție minimă îți poți asigura până la opt comenzi cu livrare gratuită până la finalul anului. 

În plus, dacă deții deja un abonament Genius, până pe 12 noiembrie poți achiziționa voucherul special Genius la un preț promoțional, cu 50% discount.

Utilizatorii Tazz au început să aplice deja strategia Bank Friday: peste 23.000 din cele 100.000 de vouchere disponibile au fost vândute în timp record, în prima oră de la lansarea în aplicație. Prinde și tu cele mai bune oferte de pe Tazz Bank Friday, până pe 12 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
black friday
tazz