De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la preț de 3*

De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la preț de 3*
scris 13 nov 2018

Luxul pe care  ți-l poți permite! Acesta este sloganul Sensodays.ro, magazinul online care, de Black Friday, între 16 și 19 noiembrie 2018, te așteaptă cu prețuri avantajoase la peste 100 de branduri premium. În plus, dacă te abonezi aici, primești și acces în avans la promoția din Vinerea Neagră.

SensoDays este magazinul de Home & Deco care oferă o combinație unică de branduri de top pentru o casă ideală după toate standardele - confortabilă, funcțională și iesită din tipare, în acelasi timp. Calitatea ireprosabilă este principalul criteriu de alegere a produselor, fiind privite de clienți ca o investiție pe termen lung în bunăstarea casei. 

Oferta de Black Friday din acest an este și mai generoasă, fiind reprezentată de categorii noi de produse precum gresia, faianța și excepționalele canapele italiene lucrate manual.

Însă niciuna dintre zonele casei nu va lipsi din promoție!

Vino pe site, vizitează toate categoriile și pregătește-ți din timp lista de produse indispensabile pentru Baie și Bucătărie (lavoare, căzi, sisteme duș, chiuvete și baterii de bucătărie, electrocasnice, sticlarie si portelanuri pentru servirea mesei), dar și Living și Dormitor (lămpi catalitice și uleiuri pentru parfumarea casei, lenjerii și prosoape sau minunate piese de mobilier și iluminat, obiecte de decor veritabile)!

De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la preț de 3*

În plus, îți recomandăm să verifici și oferta partenerilor principali ai promoției - Geberit, Ideal Standard, Kartell și Maison Berger, branduri renumite cu o calitate a produselor validată după zeci, chiar sute de ani de inovare.

Dacă îți place să aștepți reducerile la produse de cea mai bună calitate, acum este momentul! Asigură-te că ai cont, verifică abonarea la newsletter și delectează-te pe site ca să treci în revistă produsele ce te-ar putea interesa.

De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la preț de 3*

Cu peste 100 branduri internaționale de top listate pe site și în stocurile proprii, Sensodays.ro are un portofoliu unic de produse, toate de calitate exceptională. Cel puțin un produs SensoDays este, astăzi, prezent în 200.000 de case din Romania. Obiectivul principal al magazinului de home & deco este ca prin recomandările și promoțiile oferite, tot mai mulți români să beneficieze de produsele de calitate, cu o durată de viață extinsă.

De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la preț de 3*

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
black friday